• yeni açılan, antalyadan gelen meyve sipariş sitesi. tamamen mevsimine göre toplanan meyvelerden satış yapılıyor. uygun fiyatları ve çok düzgün yapılan teslimatıyla da ayrıca takdir edilesi bir şirket. yaşadığım yerde yediğim meyve sebzede ev özlemi çekince denedim ve hiç de pişman olmadım. ayrıca siparişi verdikten sonra elime ulaşması da son derece hızlıydı.

    bana gelen sipariş

    internet siteleri

    instagram

    edit: imla
  • kendi bahçelerinde yetiştirdikleri meyveleri, bunlardan yapılan reçel, lokum ve meyve kurularını internet üzerinden satan firma.

    facebookta reklamlarını görüp 4 kg nar siparişi verdim. meyvesinden kargosuna, çalışanlarından yolladıkları hediyelere müşteri memnuniyeti her şeyiyle 10 numara. fiyatları ucuz olmasa da aldıkları parayı hak ediyorlar. * hayatımda böyle kırmızı nar görmedim *

    ürün çeşitliliği arttırılırsa yürür giderler.
  • meyveleri dalından koparıp, buyuk bir hiz ve titizlikle kapinizin onune kadar ulastiran ve kargonun icine de sicacik bir not ilistiren, herhangi bir ezilme yahut kargo kaynakli sorunda paketinizin yenilenmesini saglayacak kadar da guven telkin eden bir site.
    ayrica nar eksileri de muhtemelen piyasanin en iyisi. koku ve tadiyla, aldigim urunler "bu gune dek cöp yemisim" hissi uyandirdi.
    iyi ki varlar.
hesabın var mı? giriş yap