• (bkz: göbekli gurt)

    iyi kaçamaz da bu.
  • tam bir görev adamı, yaşına rağmen detone olmayan bir sedaya sahip dayı. millet davasına sahip çıkmak için her bozkurtçu rte mitinginde bu eylemi sergilemelidir.
  • (bkz: detone olan ulukurt)

    bu nasil sacmalamaktir? bi kisi de cikip "dayi sen napiyon" demiyor.
    ben merhum yakini olsam, sorardim "haci sen ne ayaksin" diye. mezarlik sov yeri midir orda boyle saklabanliklara girisiyorsun. noldu simdi bozkurtlar uyandi mi bin yillik uykusundan? ulan insan izlerken rahat rahat gulemiyor da baskalari adına utanmaktan.
  • acilen ocak dışı bırakılması gereken dayı. devlet bahçeli'den bir açıklama bekliyoruz.

    (bkz: alacakaranlık kuşağı dayının dönüşü)
  • ocak dışı kalması an meselesidir.
  • dayı farkında olmadan ölüleri çağırıyor (bkz: nekromansi) (bkz: necromancy). hayır o değil de biri mezardan çıkıp arkadan höt dese zıplıya zıplıya kaçacak.

    işin şakası ve adamın kendini düşürdüğü zavallı durum bir yana, gerçekten de bir cenazenin yanıbaşında böyle bir terbiyesizlik yapma hakkını kendinde görüyor. e tabii ki herkes ona saygı duyacak o kimsenin hayatını önceliklerini düşünmeyecek, başkalarının haklarını koruyan kuralları hiçe sayacak. hepimiz biraz böyle değil miyiz türkiye'de...sistem buna mecbur ediyor, hakkın yenmesin diye başkasının hakkını yemek zorunda kalıyorsun.

    askere adam gönderir havaya ateş açar, utanmadan bangır bangır kornalara basar kızılderili gibi çığlıklar atar. apartman garajında amfileri koyup düğün yapar, konvoyla hasta çocuk demeden herkesi uyandırır trafiğin içine eder. ezan okunur milletin müziğini kapattırır. müziğin sesini sonuna kadar açıp gezer. millet oruç tutacak diye kapınızın dibinde evde bebek mi var, hasta mı var, sabah 5'de kalkıp işe mi gideceksiniz umursamadan davul çalar. bunun etnik kökenle, siyasi veya dini görüşle alakası yok. eğitimle, empati ve saygı ile alakası var. bu kafa olduktan sonra, bu arkadaş fransız olsak da horoz gibi öterdi. hristiyan olsak kiliseye gelmiyor diye adam vururlardı. aydınlanma yaşamamış ancak kişisel çabalarla yaşatılmaya çalışılmış bir toplumda esiriz.
hesabın var mı? giriş yap