• bir sözlük yazarı. adil görmediği bir konuda fikrini açıkça belirtmekten çekinmiyor. buralar çok entry dolacağa benzerken önlerden yerimizi ayırtmamız reklam gelirleri açısından faydamıza olacağından mütevellit sözlükteki başarılarının devamı diliyorum. *
    ismi hilal, ayça olabilir. olmayadabilir. (bkz: mezzaluna)
  • kadınlara "ağlamayın çünkü çok itici" dedikten sonra güzel olup sevgilisi olmayan kız başlığında "herkesin hayatına kimse karışamaz" diyerek ağlayan, kadın biri. demek ki güzel, üstelik yalnız. ama ağladığı için itici olabilir. ama güzel ve yalnız. ne bileyim. hiç bilemiyorum.

    (#47812416)
    (#47814269)
  • yazdıkları örümcek beyinli abazanların fazlasıyla zoruna gitmiştir. o beyni aldır bence, gereksiz ağırlık yapıyor.

    kendisinin türkçeyi kullanamadığını iddia edenler beynini kullanamıyor mesela... ve bu tiplerle muhatap olduğu için çok rahatsız, teessüf ediyor.

    hadi canım hadi burası ağlama duvarı değil.
  • bence bilgili bir hatun.

    lakin kendisinden daha bilgili insanlara karşı biraz uyuz :)

    ayrıyeten polemikböçüğü.

    ama iyidir, candır bence :)
  • her entrysinde cok kez "cocuklar" lafini kullanarak dikkatimi cekmis yazar.
    kendisine has bir suser.
  • mantıklı argüman üretmekten aciz yazar. zaten böyle bir yeteneği olsa bu görüşleri savunmazdı ama neyse konumuz bu değil.

    entrylerinde görüldüğü üzere (ayrıca şurada da bahsetmiştim (bkz: #69751192)) hiçbir argümana mantıklı cevap verecek kapasitesi olmayan, bu yüzden de insanlara hakaretler savurmaktan başka bir şey yapamayacak yazardır.

    kendisi (bkz: #71470117) şurada da aynı hareketi sergilemiş. sırf ad hominemle dolu yazısını eleştirdim diye ne asosyalliğimiz kalmış ne fakirliğimiz ne de cahilliğimiz. bir de çaylakken yazdığım entrye yazar olmamın ardından 24 saat geçmeden cevap verip "o kadar silik bir tip ki yazısını şimdi gördüm" demesi de ayrıca komik olmuş her gün nick altını okuyup acaba ünlü oldum mu diye kontrol ediyor galiba.

    bir de şu entrymde(bkz: #69751192) kendisine çamur attığımı iddia etmiş fakat tabi ki argüman hak getire. aynı entryde kendisinin erkek düşmanlığı yaptığını söylemem üzerine feminizmi erkek düşmanlığı olarak nitelendirmişim gibi konuyu saptırması da büyük bir sığlık örneği. kendisini feminizm türkiye temsilcisi sanıyor galiba.

    özetle: ciddiye alınmaması gereken yazar. nick altınızda orada burada (bkz: mahalle karısı) gibi hakaretler savurup seviyesini belli edebilecek bir yazar. mantıklı argümanlarla gelmediği sürece görmezden geliniz.
  • --- spoiler ---

    seni unlu yaparim, malum kusum aydin, fatih urek, ajdar vs. artik yaslandi, onlarin tahtlarina oturabilirsin.
    --- spoiler ---

    beni kuşum aydın, fatih ürek, ajdar gibi kadınsı yönleri olduğu söylenebilecek erkeklere benzeterek aşağılamaya çalışan sözde kadın hakları savunucusu. içten içe kadın olmanın veya kadına benzemenin yanlış olduğunu düşünüyor olması muhtemel. aşağılık kompleksini ve erkek düşmanlığını açıklıyor bu durum. bunun gibi tiplere inat insan haklarını ve gerçek cinsiyet eşitliğini savunmaya devam ediyoruz.

    kişileri değil fikirleri tartışmayı öğrenmesi gereken yazar(bununla ilgili çok güzel bir söz var o kadar atasözü sıralamış olan yazarımız bu sözü de biliyordur.). yüzlerce kelimelik entrysinde fikir kırıntısı dahi bulumuyor bu yazarın. yani çok aradım ama yok malesef olmayınca olmuyor demek ki. öyle çöp zihniyetliymişim, çapım şu kadarmış, fakemişim, ağlıyormuşum vs. bir de kendisinden babamın annemi dövdüğünü öğrendim hayat çok ilginç değil mi be sözlük.

    --- spoiler ---

    ılkel bir beyinle yasamak cok berbat bir sey olsa gerek
    --- spoiler ---

    biyolojiyle ilgili bir bölüm okumam ve evrime ilgi duymam sebebiyle şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. ilkel beyin (bkz: archipallium) ile yaşamak çok berbat değil aksine hepimiz ilkel beynimiz ile yaşayan canlılarız hatta korku mekanizması buradan geldiği için yaşıyor olmamızda emeği en çok geçen beyin bölümü olduğu söylenebilir. ayrıca kendisi hipokampusü de içeriyor ki işlevlerinden bahsetsek sabaha kadar bitiremeyiz. bahaneyle bir miktar bilgi aşılamış olduk yazarımız belki ileri okuma yapar. yapmazsa en azından hakaret ederken biraz daha mantıklı hakaretler etmiş olur.

    not: amuda kalkabildiğim konusunda haklı bak orada hakkını yemeyelim. ekşi sözlükte nefret kusmak yerine çeşitli sporlara yönelmek bu konuda işe yarayabiliyor kendisine önerimdir.
  • sozlerini carpitmak adina ajdar'in kadinsi yonlerinin oldugunu iddia eden ve "mantikli hakaret talep eden" bir cismin sardigi yazar. simdi cocuklar entrylerimde gaylere ve trans bireylere olan sempatimi dile getirmesem yine fatih urek'in normal yasantisinda oldukca maco bir tip oldugunu soylemis olmasam (hatta bir yazarla bu konuyu biraz irdelemistik) bu tipin kusum aydin, fatih urek ve ajdar'in feminenliginden dolayi kendisine yakistirdigima inanmasinda hicbir sakinca yoktu, he kendi algisi bozuk o ayri, aklimin ucundan gecmeyen seylerle beni yaftalamaya calisiyor fitne fucur. peki bu uc ismi neden yakistirdim buna, ucu de sanatcilik ozelligi tasimiyor ve herhangi bir yetenekleri yok diye... ayrica her komunisti ateist sanan, akla karayi ayirt edemeyen cahiller gibi yumusak tavirli insanlarin feminen oldugunu iddia ediyor. ben de yer yer sert bir insanim, maskulen miyim? hayir. ınsani karakterlere cinsiyetci bakan bir tip, bunu da capina ve geri kafaliligina veriyorum. kusum aydin ile de konusmuslugum var kesinlikle feminen degil bilakis bildigin erkeksi bu adam, sadece bakimli. fikirlerle tartismayi ogrenecekmisim!? ahahahahahh simdi cocuklar fikri ne olursa olsun, taban tabana zit da olsak (les fikirler haric) dogru ve guzel bir sekilde kendini ifade eden insanlara saygim sonsuz hatta ozelden bircok kisiyle bu sekilde tartismisligim vardir fakat bes para etmez fikirlerini nimetten sayan tiplerle fikir tartismasina girmem cunku kendime saygim var. bak antihumanistim ama haddini bilen insani cok severim, uc kurusluk beyniyle 10 kurusluk laflar edeni hic sevmem bunu da dipnot duseyim.he bir de cap cok onemli, ne diyordum cap onemli.
  • kendisinin dönme çapı bozuk paranın çapından düşük olduğu için çapa takmış olduğunu düşündüğüm yazar. aynı paragraf içerisinde kendiyle çelişmek gibi yeteneklere de sahip. gerçi kendisi paragraf nedir onu da bilmiyor her seferinde önümüze kütle şeklinde entry bırakıyor ama neyse hakaretlerin azalmış olması bile olumlu. gerçi hakaretler azalınca fikirlerin temellerinin ne kadar çürük olduğu ortaya çıkmaya başlamış. bakınız;

    --- spoiler ---
    ınsani karakterlere cinsiyetci bakan bir tip, bunu da capina ve geri kafaliligina veriyorum.
    --- spoiler ---
    --- spoiler ---
    kusum aydin ile de konusmuslugum var kesinlikle feminen degil bilakis bildigin erkeksi bu adam
    --- spoiler ---

    bir de bu yazar, yazmaktan ziyade okuma problemleri de yaşıyor. neden mi bakın "kadınsı yönleri olan insanlar olduğu söylenebilir." demişim. artık nasıl okudu nasıl anladıysa her yumuşak tavırlı insana feminen dediğimi iddia etmiş. sonra da hakaret içermeyen ilk entrymden bu yana hakaretler savuran aynı arkadaş bana doğru ve güzel bir şekilde fikir ifade etme dersi vermeye kalkışmış. gerçekten ironik ama şaşırtıcı değil.
  • kendisi 5 yildir bu sozlukte yazmaktadir, entrylerini begenmedigi insanlarin ne nick altina sicramis ne de ozel mesaj yoluyla bulasiklik yapmistir yani bu yazar sacma salak meselelerden dolayi kimseyle polemige girmemistir. simdi cocuklar adeta bir sülük gibi insanlarin pacasina yapismak hic hos degil bunun karsiliginda da "hakarete ugriyorugggm!" diye zirlamak da ilkokul 3 davranisi. he bir de kendisinin hic hakaret etmedigini falan iddia ediyor herif hakaretin anlamini dahi bilmiyor. beyin fonsiyonlari tersine isleyen bu tip celiskiden falan bahsetmis, idrak edemedigi seyleri celiski olarak algiliyor daha buyuk bir celiski ise hala dogal seleksiyona ugramamis olmasi. paragraf kullanmiyormusum cunku keyfim oyle istiyor sana cevap verirken ozen gosterme geregi duymuyorum merak edip entrylerini dahi okumadim o denli tesirsiz bir tipsin. sadece bir "meta" olarak goruyorum. he bir de soyle bir cumlesi var "kendisinin dönme çapı bozuk paranın çapından düşük olduğu için çapa takmış olduğunu düşündüğüm yazar." su cumleyi kuran bir tipi muhatap almak buyuk bir gaflet cocuklar bakin bunu kabul ediyorum. deniz seviyesiyle esdeger bir cap, mikroskopla baksan goremezsin yani. midesi, akli, ruhu hepsi bozuk... les zihniyetiyle, fikir curuklugu muhabbetine girmesi de daha buyuk ironi.

    neyse ben sıkılmaya basladim bundan, pacamdan ayril artik zira savurmak zorunda kalacagim. nick altini pislettigin diger yazarlar sana cevap vermeyerek-yok sayarak cok yerinde bir davranis sergilemis zira senin gibilere prim vermemek lazim lakin benim sadaka kotam da doldu, stres topu olarak bile cekilmiyorsun boyle vicik vicik bir tat birakiyorsun.
hesabın var mı? giriş yap