• (bkz: sen de bunu yedin?)

    ohal ortamında kadın polisi taciz edecek göt kimde var çok merak ettim.

    ayrıca (bkz: adamın götünden kan alırlan kamil)
  • mhp gibi koklu bi partinin teror eylemleriyle anilmasi hic hos degil.

    mhp'ye boyle teroristleri barindirmak hic yakismiyor.

    yillarca size verdigimiz oylar haram zikkim olsun. pkk'dan bir farkiniz yokmus.
  • "gayriahlaki tutuma ders vermek" senin haddine mi düştü? bu ülkenin hukuku, adaleti yok mu? netice itibarıyla çapsızca açıklamadır.
  • umarım kimse bu tür kirli tezgahlardan medet umacak hale gelip mağduriyet devşirmeye çalışmaz. centilmence ve medenice geçecek bir seçim kampanyası olmasını diliyorum. toplumu bilgilendirmek adına olumlu açıklama.
  • hayır taciz edilen polis memuru kendisini koruyamamış da korumak pek vatansever mhp lilere düşmüş gibi duran açıklama. arkadaşlar bunu gerçekten yiyeniniz var mı. yani iyi parti gibi milliyetçi devletçi bir gelenekten gelen partinin standında kadın polisi taciz edecek adamın işi ne ? bu adamlar polise askere taparlar. yani olayın nedeni hiç gerçekçi değil. kaldı ki taciz edilen kişi bir polis, bu memleketin zaptiyesi sizmisiniz arkadaşım.

    açıklamanın kendisi olaydan vahim. memlekette kadına üstelik bir kadın polise taciz yaşanıyor ve savunması halka düşüyorsa biz kepenkleri kapatıp topluca gidelim ülkeden.

    ayrıca son bir ekleme, daha düne kadar kolkola olan eski ülküdaşların, 80 öncesi sokaklarda, estirdiği terör malum, üniversite kampüslerinde halan yaptıkları malum. kimse kimseye mazlum pozisyonuna yatmasın.
  • olayın aslını astarını bilmeden, soruşturma bitmemişken, yargı kararını vermemişken, algı üzerinden mhp ve ülkücülere küfür ve hakaret etmek ne kadar doğru , ne kadar hakkaniyetli bir yaklaşımdır ?

    not : aldığım ahlak ve terbiye gereği bunlara cevap olarak küfürlü entry girmeyeceğim. bunun nedeni küfür bilmediğimden değil, aramızda ki seviye farkından dolayıdır.

    (2) terör örgütü mensupları ve onların neden olduğu terör eylemlerinde küfür hakkım her zaman vardır. bundan sonra da var olacaktır.
  • oruç tutmuyor diye bir kişiye 10 kişi dalıp yan tarafta içki içen vasıfsız, serseri, küfürbaz insanlardan beklenen eylem ve açıklamadır.
  • 4 kelimeden 2 sini birleşik yazmışlar gözlerim kanadı
  • he yaralılar da provakasyon, her şeyi iyiler yaptı zaten, mhp kötülük nedir bilmez,iyi parti aslında kötüdür.
    not:ironi
hesabın var mı? giriş yap