• http://www.sabah.com.tr/…04/27/mhpde-kaset-skandali
    kaset skandalı sırası mhp'de görünüyor. bakalım nasıl bir açıklama yapacaklar.
  • tesettürlü fantezilerinin olduğunu söyledikleri skandaldır. adam resmen "kapansana ya bu benim hobim" diyor. fantezi bile diyemiyor hobi diyor hahaha.
  • sikişip sikişip sonrada sikişmenin zina olduğunu söyleyerek oy toplamaya çalışan bir siyasi sentezin temsilcileri açısından "yaman çelişki" olarak tanımlanabilecek traji komik olaydır.

    edit: mesele sikişmek değil yeğen. mesele sikiş hakkında toplumun nasıl bir algıya sahip olmasını istediğin ve sonra da bu algıyı topluma nasıl dayattığındır.çelişmeyeceksin yeğen. çelişmeyeceksin.
  • bir fethullahçı polis ve fethullahçı internet medyası işbirliği daha...
    seçimlere çok az süre kala tabii ki, okyanusötesi mikroorganizmaların, kan emici parazitlerin en azından bir dönem daha işlerini yürütebilmesi, devletin tüm hücrelerine nüfuz edebilmesi için akp'nin tek başına iktidar olması lazımdır. bunun için'de mhp'nin baraj altı bırakılması lazımdır. her türlü ahlaksız haber, gıybet, yaftalama, gariban vatandaşı kolayca etkileyebilecek karalama kampanyaları mubahtır bu yolda.
    eee ne yapılabilir, zamparalığı bile yapamayacak kadar gerizekalı yöneticiler nerde bulunabilir. tabii ki mhp'de.
    en azından her tarafı çamura batmış, ahlaksız, mafyatik, tiplemeler bu görüntülerden sonra ali demir gibi yapmaz da istifa ederler.
    ancak deniz baykal olayında da olduğu gibi bu kasetleri kimin çektiği, kim tarafından yayınlandığı ve kime ne kazandıracağı ayrıntılı bir şekilde tahlil edilmelidir.
    umarım mhp içindeki bu pislikleri partiden dışlar ve akp'nin tek başına iktidar olmasına çanak tutmaz diye düşünüyorum.
    bir de kpss, ygs, ales gibi skandalların bir nebze de olsun üstünün örtülmesi için gündem değiştirmek lazımdır. cemaat'in bu tip konularda ne kadar mahir olduğunu herkes bilmektedir....
    internethaber, aktifhaber gibi fethullahçı sitelerdeki başlıkları görünce bu kaseti daha iyi anlayacaksınız...

    önemli edit: devlet bahçeli iki genel başkan yardımcısının kellesini alarak, cemaat operasyonuna en güzel yanıtı vermiştir... temiz siyaset, temiz toplum...
  • türkiye'deki siyasetin seviyesini (hem videodaki konuşmalar, hem de böyle bir gizli kaydın yapılması açısından) ve ne derece demokratik (!) olduğunu gösteren skandaldır. yalnız seçim öncesi mhp'ye operasyon yapılması da anayasadaki türk milleti tanımı ile ilgili endişeleri arttırır cinsten.
  • haberden referans; "kadınlar ile genel başkan yardımcıları mhp ile chp'nin koalisyon kurmasından, seks fantezilerine, alevilikten mhp'li bakanların dağıttığı ihalelere kadar çeşitli konulardan konuşuyorlar."

    tanım; en azından sevişirken gündeme ait konuları tartıştıkları skandaldır. takdir ettim. biz bunun tokatlayanını da gördük o bakımdan...

    edit: ayrıca hangimiz üniversitede yapmadık ki bunu? sabaha kadar hatunla beraber bira eşliğinde ülkeyi kurtarırdık sonra sevişip yatar sabahda çulsuz çulsuz okula giderdik. demek koskoca mhp genel başkan yardımcısı olsanda değişmiyor bu. yalnız hissetmedim kendimi. teşekkürler mhp. * *
  • "kadınlar ile genel başkan yardımcıları mhp ile chp'nin koalisyon kurmasından, seks fantezilerine, alevilikten mhp'li bakanların dağıttığı ihalelere kadar çeşitli konulardan konuşuyorlar."

    adamlar seçmenleriyle görüşmüş, fikir teatisinde bulunmuş, halkın nabzını tutmuş, bi' çeşit yoklama yapmış. neyi abartıyorsunuz anlamadım. valla benim fikrimi değiştiremedi bu haber. her zamaki gibi oyumu mhp'ye kullanmayacağım.
  • - biz ne yapıyoruz?
    - 69
    - peki kamerayı tutan arkadaş ne çekiyor?
    - 31
    - topla 69 ile 31'i kaç yapar, 100 yapar! 100'ü olanın yüzsüzlüğü olur mu?
    - ben gidiyorum artık dayanamayacağım
  • --- spoiler ---
    -onlar iktidardan düşsün, analarını belleyeceğiz.

    --- spoiler ---

    en beğendiğim kısım oldu. ayrıca kadınların bu iş için tutulduğu çok belli edilmiş. başarısız bir çalışma olmuş.
  • web sitesinde yer alan farkliulkuculuk.com adres whois sorgusunda alan adının boşta olduğunu gördüm.. bakalım hangi fırsatçı alacak diye düşünmekteyim..

    edit: ahanda domain tacirlerinden biri hoplatmış domaini

    --- spoiler ---
    registrant:
    domain name proxy, llc
    3370 n. hayden rd.
    #726
    scottsdale, az 85251
    email: farkliulkuculukcomadmin@domainnameproxyllc.com
    phone: 4805038970

    domain name: farkliulkuculuk.com

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap