• kasmalıdır.
  • eskiden anadolunun ucra koselerinde diger kanallar izlenemezdi, sadece trt vardi. gunumuzde hemen her evde canak anten veya dijital platformlardan biri var. dolayisiyla bu kanallar grubuna da ihtiyac kalmadigi gorusundeyim. bu spiker veya okudugu metni hazirlayanlar akp doneminde ortaya cikmistir. derhal butun kurumun lagvedilip veya ozellestirilip kamudaki bu kaynak israfinin azaltilmasi gerekmekte. amac akp reklami yapmak veya onlarin agziyla konusmak ise pek birsey degismeyecektir zira zilyon tane kanal ve gazeteleri halihazirda mevcut gorevlerinin basindalar.

    bir de simdi aklima geldi, madem akp agzi ile konusuyorlar, yiyorsa chp genel baskani icin chpnin genel muduru diyebiliyorlar mi?
  • yavru kurtları çok kızdırmıştır.
  • bir takım gazetelerin attığı çirkin başlıklardan farkı olmayan söylemdir. devlete yakın trt çalışanı haddini aşınca - ki gerçekten de bunu söylemek haddi değil- tantana yapanlar, bazı gazetelerin hadsiz başlıkları sürmanşetten vermesine ses çıkarmamaktalar. iki yüzlü olmanın lüzmu yok. hiçbir basın organı, ne hükümete, ne hükümet liderine, ne muhalefete, ne muhalefet liderlerine üslubu bozuk bir şekilde hitap edemez. ama bizim ülkede herşey oluyor maşallah.

    ya buna karşı çıktınız gibi sözcü gibi gazetelerin manşetlerine de tepki koyacaksın, ya ikisine de sesin çıkmayacak. birini işime geliyor diye sahiplenir, diğerini tukaka etmeye çalışırsan, lütfen bir daha demokrasiden falan bahsetme.

    şahsen trt spikerinin bu söylemini de, o yakışıksız üslupla manşet atan gazetelerin yayın müdürlerini de kınıyorum.

    muhtemelen zaman ötesinden gelen edit ; insanlar gazete manşetlerinden millete sövülmesinden, hakaret edilmesinden hoşnutmuş meğerse. memleketim ne hale gelmiş yahu ?
  • trt nin özelleştirilmesinin lüzumunu tekrar göstermistir.aadamlar oniki yil boyunca ne kadar stratejik kurum varsa yarı fiyatina sattılar. trt hâlâ orada kamu malı olarak duruyor.
  • kamu kaynaklarını kullanarak yayın yapan trt'de edildiği için vergi veren her vatandaş tarafından eleştirilmesi/kınanması anlamlı olan tanım.
    benzer tanımları yapan (başta akit/vakit/yeni akit) olmak üzere yayın organlarını vergi veren vatandaş olarak eleştirmek oldukça saçma olur. almazsınız olur biter, hukuka aykırı bir durum varsa zaten adelet kararını verir.
  • rte'nin gözüne girmek için söylenmiş söz.
  • özür dilemesi gerektiğini düşündüğüm kadındır. yani hatası olmadığını sadece yazılanı okuduğunu söyleyebilir. bu durumda zaten bildiğimiz trt pisliğini gözler önüne sermiş olur. ha bu eğer kendi yorumuysa aklı sıra bıyıklı patronlarının biyerlerini yalamaya çalışmıştır. yazıktır.
hesabın var mı? giriş yap