*

  • piyasadaki en kaliteli televizyon kutusu sayılabilir.

    birçok markayı araştırdım, youtube'dan inceleme videolarını seyrettim sonunda bunda karar kıldım.

    bir haftadır kullanıyorum ve beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.
    ayrıca çok hızlı ve çok stabil. ben türkiyedeki alışveriş sitelerinden aldım ama yurtdışından da temin edilebilir.

    yurtdışından hiç alışveriş yapmadığım için gümrüğe takılma mevzuları kafamı kurcaladı.
    huyum kurusun çok sabırsız olduğum için bir an önce elime geçsin istedim.

    yurtdışında 75dolar civarı* türkiyede 350tl. n11.com'dan bir günde geldiğini de belirteyim. kutudan hıyar da çıkmadı*
  • ürünün bir çok inceleme ve kıyaslamasını inceledim/okudum.
    herkes bu üründen memnun. ben de almak istiyorum ancak benim için gerekli mi bana ne artı katar ona karar veremedim.

    evde samsung smart tv kullanıyorum. digiturk ve dsmart ı iptal ettim. ip tv kullanıyorum (smart tv içindeki seyirtürk isimli uygulama ile). ip tvyi de maçtan maça kullanıyorum diyebilirim. seyir sırasında pek sorun yaşatmıyor. film izlemek için de ya torrentten indirdiğim filmi hdmı kablo ile ya da hddye aktararak izliyorum. arada da dizi vb için netflix kullanıyorum. tvde uygulaması var.

    android box alıp oyun da oynayacağımı zannetmiyorum.
    kullandığım bilgisayarım macbook air. youtube dan video izleyeceğim zaman chrome üzerinden tvye mirroring yapabiliyorum sorunsuz şekilde. ancak bilgisayarımdaki video ya da fotoğrafı tvye yansıtamıyorum. (benim için bir eksi bu)

    şu an yapamadığım ve bu cihazın bana sunacağı iki fayda var sanırım:
    -birincisi televizyonda kodi kullanmak. (airplay desteği var kodinin ama macbooktan video aktarımı ya da screen mirroring yapamıyorum diğer android cihazlarda denediğim kadarı ile. sadece ios destekliyormuş)
    -ikincisi google chrome un chromecast eklentisi sayesinde (link) videoları kablosuz şekilde ekrana aktarmak.

    bu ikisi için 370 tl verir miyim buna karar veremedim. sanki çok bir getirisi olmayacak gibi geldi bana.

    edit: kumanda ile sesli arama yapmak falan da güzel özellik tabi ama olmasa n'olur :)
  • cin'in apple'i xiaomi'nin global markasi olan mi'nin android tv urunu. google ve nvidia'nin tekelinde olan markete oldukca ucuz, fiyat / performansi tavan yapan bir urun.

    dikkat edilmesi gerekilen nokta urunun android mobil isletim sistemi yuklu bir tvbox olmamasi, icinde birebir android tv isletim sisteminin yuklu olmasidir. android tv isletim sisteminin yuklu olmasi "apple tv" vari daha kapali ama tv'ye daha uyumlu bir arayuz sunmakta, ancak android'in ozgur dunyasini bir miktar kismaktadir.

    urune sideload yaparak istediginiz android uygulamasini ve oyununu yukleyebilirsiniz ancak official google play uygulamasindaki tv uygulamasi sayisi sinirli. ancak android tv isletim sisteminin guzelligini "google voice" ile sesli komutlarda ve chrome goruntusunu direk tv'ye yansitan chromecast ozelliklerinde goruyorsunuz.

    4k hdr destekledigi soyleniyor, 4k destegi goruldu ancak hdr'i henuz kimse gorememis, hala update bekleniyor :)

    urun fiyati sadece 69 dolar, aliexpress, gearbest gibi sitelerden alinabilir. ar kumandasi da son derece basarili, her yerden calisiyor ve kumandaya sesli komut gonderebiliyorsunuz.

    cihaza netflix, youtube, spotify, varsa ıptv hesabiniz ve en onemlisi kodı kurarak kendinize harika bir "ev eglence sistemi" kuruyorsunuz. almak isteyenler, "android tv nedir kodı nedir" diyenler, "ben de aldim ama sanki etkili kullanamiyorum" diyenler yesillendirebilir, yardimci olurum.
  • ürün gerçekten harika, dayanamadım satın aldım.

    bu ürünün neden bana gerekli olduğunu düşündüm, kumandayı bile elime almıyorum uzun süredir, sonrasında siparişi iptal ettim.

    android tv box alacaksanız şaşmayın, tam bir f/p ürünü. iyi forumlar.
  • görüntüsünden hala memnun olunan ancak akıllı tv özelliği olmayan ya da olup aklı giden televizyonlar için mükemmel cihaz. hızlı, stabil, kaliteli.

    başta herkes gibi "sesli komut özelliğini n'apcam?" diyor insan ama hayat çok pratikleşiyor.

    yeni model android veya tizen televizyonu olanların almasına hiç gerek yok. ancak televizyonun akıllı tv özelliğinin tadı kaçtı diyorsanız mutlaka almalı.
  • mükemmel bir icat. öncelikle şunu söylemeliyim. tv box diye satılan diğer ürünlere aldanmayın. ya da onları görüp bu ürünü de o sınıfa koymayın. android tv işletim sistemi barındırıyor içerisinde. kimileri mağazada uygulama az demiş ama ben çoğu uygulamayı buldum. tv plus, blu tv, puhu tv, netflix, youtube, ıflix ve daha nice medya uyguluması. her biriside mağazada bulunmakta. apk yüklemenize gerek yok. ben cihazın yavaş olacağını düşünmüştüm kurulumu salondaki 4k tv ile yaptım ve donma takılma hiçbirşeyle karşılaşmadım. şuan yatak odasında hd tv de takılı gayet iyi anlaşıyoruz hem anten kablosu olmadan tv plus ile uydu yayınlarını seyrediyorum hem de yataktan istediğim diziyi netflix ile açıp izliyorum. youtube da ilgimi çeken birşey olursa miracast ile göndermek de cabası. bildiğin yatak odası şeysi.
    ha ayrıca bleutooth desteği sayesinde kablosuz samsung level u kulaklığımı eşleştirdim. bağlıyorum açıyorum filmi sadece ben duyuorum yatağın içinde. yanımdaki de rahatsız olmuyor. tavsiye etmiyorum ihtiyaç varsa gidip almalsınız diyorum.
    not: cihazı uygun bulup satmak için almıştım. 250 tl tuttu gearbesttten aldım 400 e satmayı planlıyordum lakin karı gözüm görmüyor cihaz çok eğlenceli..
  • apple tv'den herhangi bir eksiği olmadığı gibi fiyatı da neredeyse yarısı. fiyat/performans açısından çok başarılı.
  • geçtiğimiz günlerde satın aldığım fiyatına göre iyi işler çıkaran alet. akılsız bir televizyonunuz varsa onu akıllandırmak için kullanabileceğiniz bir ürün. peki mi tv box ile neler yapabilirsiniz ?

    * netflix, spotify, ted, puhu tv, blu tv, youtube, mubi, twitch gibi onlarca programı android tv deneyimi ve başarılı akıcı cihaz arayüzü ile sorunsuzca ve zevkle kullanarak istediğinizi izleyebilir/dinleyebilirsiniz.

    * kodi kurulumu yaparak yurtiçi ve yurtdışındaki pek çok kanalı online izleyebilir, ip tv hizmeti satın alarak malum maç yayınları izleyebilirsiniz. yine kodi de yer alan eklentileri kurarak pek çok filmi ücretsiz izleyebilirsiniz.

    * dahili chromecast özelliği sayesinde bilgisayar, telefon ve tabletlerinizdeki görüntüyü kablosuz olarak televizyona aktarabilirsiniz.

    *plex kullanarak bilgisayar ya da harddiskinizde filmleri kütüphaneye ekleyip stream edebilir, siz bilgisayarda oyun oynarken bilgisayarınızdaki filmin tv de evdekiler tarafından izlenmesini sağlayabilirsiniz.

    * cihaza usb üzerinden flash bellek yahut harddisk bağlayarak film, dizi vb istediğinizi sorunsuz biçimde seyredebilirsiniz.

    fiyatına göre oldukça güzel özellikleri olan ve evde saçma türk televizyonlarından bıkan güzel içerik izlemek isteyen kullanıcıların alması gereken bir ürün. kampanyaları kovalayın, fiyatı çok değişken. almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum. malzeme kalitesi de çok güzel, parasını hak eden bir ürün.

    yeni kullandığım uygulamalar için 2019 model güncelleme:

    * trttv: trt'nin yeni android tv uygulaması pek çok dizi, belgesel vs var. canlı yayınları da sorunsuz gösteriyor. pek kullanmıyorum propaganda kusuyor insan izlerken ama böyle bir uygulama var bilin istedim.

    *stremio: yeni gözbebeğim. kodi filan hikaye direk bunu indirin kurun üstüne zooque plugini kurdunuz mu gelsin yüksek kaliteli her filmin ve dizinin malum ortamlardaki halleri. türkçe dublajcı tayfa uzak dursun.

    *aptoide tv: bu yukarıda saydıklarımı indirmeniz için gereken uygulama. .apk olarak dosyaları cihaza indirip yükler.

    *turkcell tv plus: uygulaması hala berbat ama var.

    *buraya adını yazmak istemedim bir uygulama daha var ücretsiz maç yayınlarını izlemek isteyenler için engel yememesi için ismini paylaşmıyorum isteyenler yeşillendirebilir.
  • kafama bir kaç soru takmış box’tır.

    mesela şunu almak istiyorum ancak bu linkteki cihazla ilgili sorularım var;

    link

    * bunun 3s ve 4k versiyonları da mevcut. linkteki global versiyonun 3s ve 4k’dan farkı nedir?

    * bu cihaz ile puhu, blutv vs izlenebiliyor mu?

    * maalesef ps4’ün browser’ının gücü yetmediği için türkçe online film vs izleyemiyorum bu cihaz ile izleme şansım var mıdır?

    yeşillendiren elleriniz dert görmesin.

    edit: cihazı bu soruları sorduktan 1 ay sonra aldım ve kendi kendime cevaplayayım dedim. bu sorulara kafası takılan varsa daha önce takılmış ve cevaplarını yaşayarak bulmuş birinden okuyun istedim.

    * 4k android tv dediğimiz türkiye’de resmi kanallarda satılan cihaz. malum sitelerin genelinde bunu gördüm. kuytu köşelerden alacaklarınız ne çıkar bilemem.

    * bu cihaz ile puhu, blu, netflix, youtube ve hatta kodi kurarak iptv üzerinden becerilerinize göre çok fazla şey izleyebiliyorsunuz.

    * bu cihaz ile online film izleniyor. üstte bahsettiğim kodi’de kuracağınız source(kaynak) üzerinden izleyebiliyorsunuz. benim en beğendiğim turkvod.
  • basima bi is gelmeyecekse begenmedigim tv boxtur. baska tv box kullanmadim. digerlerinden iyi olabilir o ayri ama nerde digiturkplay, google photos, vs vs.. tv de youtube izliyicem diye bu kadar para vermek gereksiz gibi geldi sanki? yanlissam aydinlatin lutfen.
hesabın var mı? giriş yap