• benchmark puanı olarak (bkz: redmi note 8 pro)' nun gerisinde fiyat ve (bkz: dxomark) olarak ilerisinde olan telefon. (bkz: mate 30 pro) ile aynı kamera puanına sahip ben şahsen sırf kamerası için 500 euro bayılmam buna dur bakalım düşe düşe kaçda sabitleyecek fiyatı zaman gösterecek.
  • hepsiburada.com'a 5999 tl fiyatıyla girmiş telefondur. sipariş vermek isteyenler 31 aralık 2019'u bekleyecek.

    ben de 6000 tl'yi çok bulanlar arasındayım. 6-7 ay sonra 4000 tl - 4500 tl bandına gerilirse belki ideal yerini bulabilir.
  • 4900 e gelen fiyati var ithalatcida.
  • bu gidişle note 20'ye kadar arkası komple kamera olacak
  • indirimle, kuponla falan 4700 tl ye n11 den siparişi geçmişken sözlükten bir yazarın uyandırmasıyla sadece 2800 tl ye sıfır kutulu olarak beyaz rengini satın aldım, ve şimdiye kadar da herseyinden memnunum.

    4 ay bir ımeı yi, 4 ay da diğer ımeı sini kullanıp sonra ımeı repair ile ilerleyeceğim. bu kadar fiyat farkı maalesef bu yola itiyor beni.

    cihazı düşünenler için ise kamera özelliği ve iyi pil ömrü önemliyse düşünmeden alın, öneririm. düşünmeniz gereken şey ise, telefonun bir parça ağır ve yine bir parca kalın olması olabilir. pil büyük, kamera çıkıntısı da var, bunlar alma kararı verirken düşündüğüm kadar rahatsız edici değil kesinlikle ama yine de bir ele alıp şöyle bir tartıp öyle karar vermelisiniz.
  • redmi note 8 pro 128 gb ile bu telefonun arasında kalmış durumdayım.

    bütçe sıkıntım yok ama bir telefona ederinden fazla vermek istemiyorum. çok oyun oynayan biri de değilim. telefonda stabilite ve kamera daha önemli benim için.

    note 10 daha iyi bir kameraya sahip ama 2 kat fiyat verecek kadar fark var mı emin olamadım. amoled ekran da bir diğer artısı. ama toza ve suya dayanıklılık konusunda da note 8 pro’nun gerisinde.

    hal böyle iken sanki bu telefon ederinin üzerinde bir fiyata satılıyor gibi. pop-up kamera olmasa 9t düşünürdüm belki. bu telefonda fiyat olarak 9t’den belki bir miktar yüksek olabilirdi.
  • öncelikle cihaz ağır daha öncesin de hafif ve ince telefon kullanıyorsanız alışmanız zaman alır. video izlerken bir noktadan sonra tutulmayacak ağırlığa geliyor.

    kutudan çıkar çıkmaz kendi jelatini çıkardım ben çıkardım, kullanmaya başlayınca kılcal çizikler olduğunu fark ettim kılcal çiziklere karşı çok hassas. çok dikkatli kullanmama rağmen bir hafta içinde birkaç kılcal çizik oluştu.

    gelen aramayı yanıtladığım zaman arama ekranı ve kişi bilgileri 1-2 sn. sonra ekrana geliyor.

    sosyal medya bildirimlerini tek tek kendim ayarlamak zorunda kaldım. gelen bildirim kapalı ekranda gözükmüyordu, bildirim panelinde gözükmüyordu ve uygulama üzerinde rakam ile rozet çıkmıyordu. tek tek bildirim panelinden halletim. ardından şöyle bir sorun baş verdi: gelen sosyal medya bildirimi ve mesaj bildirimini çentiğin yanından kayan ekrandan gelen mesaja tıklamadan kaldırıyorum ardından rozetler okunmuş gibi kalkıyor. gelen mesajı okumama rağmen bildirim rozeti okunmuş gibi kayboluyor.

    rahatsız etme modun da titreşim aktif olmasına rağmen gelen çağrı da titreşim şiddeti çok düşük ve ne yazık ki bir türlü gelen çağrıda titreşim şiddetini ayarlayacak bir ayar bulamadım.

    şarj %100 olmasına rağmen şarj ikonu üzerindeki yıldırım sembolü gitmiyor.

    galeri de fotoğraf dizili üzerinde isim dememe rağmen sürekli konum çıkıyor. galeri düzeni çok karmaşık.

    şu ana kadar yaşadığım sıkıntılar bunlar. onun dışında bu problem çözüldüğü takdir de muazzam telefon.
  • cc9 pro modeline sahip olduğum cihaz. çin'den geldi, ülke kodu ile kaydedilmiş numaralar aradığında isim çıkmıyor. şimdilik çözüm bulamadım
  • martın sonunda aldığım telefon. 1.5 aydır kullanıyorum açıkçası batarya performansı çok iyi wifi açık full parlaklık da bile kullanıma bağlı 1.5 - 2 gün götürdüğü oluyor, kamera performansı da tatmin edici. henüz bir sorun yaşamadım sadece telefonu ilk aldığımda boyutuna alışması biraz uzun sürdü. sadece beni tek korkutan arka kameranın çıkıntılı olması masaya falan koyarken çizilmesinden korkuyorum.
  • wifi bağlantısı sürekli kopan telefon
hesabın var mı? giriş yap