• muzikal dunyasinin en taninmis seslerinden biridir bu michael..sirin, sempatik cocuk imajinin yaninda (tabi "ball" gibi bir soyadla daha fazla ne imaji olabilirdi bilmiyorum) sesi muhtesemdir, parlak bir tenor tinisi vardir ama ayni zamanda yogun duygusal sarkilari da kadife gibi soyler kerata, aglatabilir adami..sahnelerde ilk onemli cikisini bildigim kadariyla les miserables muzikalindeki marius rolu ile yapti, burda soyledigi "empty chairs at empty tables" sarkisi insani 12'den vuran bir sarkidir, kendisi de oyle bir soyler ki onunla beraber oturup aglarsiniz "ihtilal, arkadaslarim, uhuhu" diye..(hos bu kadar muhtesem soyledigi bir sarkiyi les miserables'in 10. yıl kutlamasi gala konserinde canli olarak oyle bir batirmistir ki insana sahneye cikip kendisini hirpalama istegi vermistir, canim sarki abarti duygu yogunlugundan bir ferdi tayfur yorumuna donusmustur, allah belani vermesin michael)..

    les miserables'in getirdigi basaridan sonra andrew lloyd webber'in adami olmustur, phantom of the opera'da hisli insan raoul'u oynamis ama esas olayini aspects of love muzikalindeki alex roluyle yapmistir..bu muzikaldeki "love changes everything" sarkisi ile ingiltere listelerinde 1 numara olmustur ki haksiz da degildir, sarki cok nefis olmasinin yanisira michael'in "ask nelere kadir, ask cocuguyum, hayat cok guzel" seklindeki yorumu da sarkiyi her dinleyenin aska gelmesini saglamistir..

    daha sonralari kendisi sondheim'in "passion" muzikalinde de rol almis, bununla yetinmemis gitmis album(ler) cikarmis, konserler vermis, konser kayitlarini video olarak yayinlamis, tv showlari yapmis, bir de ustune bir filmde rol almistir..hiperaktif bir genctir kendisi kisacasi, basarilidir (cokca), ilgiyle takip ediyoruz..
  • cm' de oldukça yetenekli ingiliz futbolcu.
  • sunset boulevard ı hakkını vererek söyleyebilen bir kaç ses'ten bir tanesi.
  • konut ekonomisi ve emlak piyasasi konusundaki en onemli akademik isimlerden biridir. su anda university of reading business school'da real estate economics and planning bolumunde ders vermektedir.
  • bu haftadan itibaren 6 hafta boyunca the woman in white muzikalinde michael crawfordun yerine sahne alacak kisi. bu arada kendisi 1992 yilinda eurovision'da ingiltereyi temsil etmis.
  • vaktiyle (1992 gibi) 1992 eurovision'da ikincilik kazanan "one step out of time"ı da içeren bir albüm çıkarıp ülkesi ingiltere'de çok başarılı olan müzikal şarkıcısı/oyuncusu. kendisi zaman zaman bbc prime'da boy gösterir.
  • (bkz: a love story)
  • ninni tadinda bir fields of gold* seslendirisi vardir ki, uykudan once tok karnina alinmalidir..
  • love changes everything şarkısıyla harikalar yaratandır. o sesi şarkı boyunca nasıl keman yayı gibi titretir akıl sır erdirilemez.
  • muhteşem ses sahibi, bülbül bile ötmez yanında..

    http://www.youtube.com/…?v=nhj6ehlwuag&feature=fvsr
hesabın var mı? giriş yap