• hallowen serisinin şahı olan abimiz 6 yaşındayken ablasını ilişki halindeyken görüverince, uslu bir çocuk gibi ablasını doğrar... sonra akli dengesin bozuk olduğu gerekçesiyle akıl-fikir hastanesine gönderilir 20 yıl ööle put gibi durar, sabreder ve "iyi hal"den çıkıp, milleti doğramaya başlar yine. özelikle bebek bakıcılarını öldürür özellikle de laurie strode'un peşine düşer.

    sadece gözlerini gösteren beyaz bi maskeyle dolaşır. her cadılar bayramında katletmek amacıyla ortaya çıkar, zekidir, acı hissetmez, ve fakat çok yawaş hareket eder, laciwert tulumu her an iş yapmaya hazır olduğu izlenimi werir... ha bire öldürür, en kıyasıya ve en hayranı bol seri katil karakterlerinden biridir. bi numaradır.
  • (bkz: mike myers)
  • cinayet işleyeceği yerlerin haritası vardır bu adamda, her yeri çok iyi bilir.öyle ki kurban nereye kaçarsa kaçsın , nasıl saklanırsa saklansın , gider bulur, ya da koşarkene karşısına çıkar.
    çok karizmatik bir abimizdir.
    maykıl mayırs ın günah a tahammülü yoktur , özellikle zina işleyen gençlere dersini vermekten hiç çekinmez.kendisi bulunduğu yerin namus bekçisidir.
  • kurbanının peşinden koşmayıp "nası olsa yakalıycam lavuğu" düşüncesiyle yürüyerek ekol olmuştur.
  • tek kolla olabildiğince karizmatik biçimde barfiks cekebileceğini kanıtlamış bir katildir ayrıca...
  • teen slasher tarzi korku filmlerinin atasi sayabilecegim halloween serisinin bas karakteri, has adami.
    bıçaksız yapamaz kendisi ve bu yüzden midir bilinmez akıl hastanesinden kaçtığında veya yeni bir mekana geldiğinde ilk işi babacan bir bıçak bulmaktır.
  • haddonfield, illinois'da olaylar baslamistir...
    john carpenter'in o zamanki hatunu ile yazdigi ve yonettigi bi eserdir...
    simdilik 8 bolumu vardir ve sanirim 9. da yolda...
    hikayenin baslangici 1963 halloween'ine gitmekte... 6 yasindaki michale audrey myers'in 17 yasindaki kiz kardesi judith margaret myers'i oldurmei ile baslar hersey... olaydan sonra smith's grove-warren county sanitarium'a kapatilan michael 15 sene sonra 30 kasim 1978'den hastaneden kacar.. ve olaylar gelisir..
    michael'i bulmak icin pesinden psikologu dr loomis'de harekete gecer....

    bu arada michael'in maskesi icin john carpenter ilk once palyaco masklesi dusunmus.. sonra production'daki eleman dukkanin birinden kaptan kirk maskesi alip gozlerini azcik buyutup beyaza boyayinca bizim meshur maske ortaya cikmis...
  • tek kelime konuşmadan aile bireylerini ve önüne çıkan herkesi biçen hallowen serisinin karizmatik katili.
  • tam adı michael audrey myers’tır. 1957’nin cadılar bayramında haddonfield, illinois’te doğmuştur. 31 ekim 1963’te henüz sadece 6 yaşındayken ablası judith myers’ı erkek arkadaşıyla oynaşırken yakalayıp, öldürmüştür. bunun üzerine ailesi tarafından süresiz olarak smith's grove sanitarium’a kapatılmıştır. 15 yılın ardından 1978’de cadılar bayramına bir gün kala kaçmayı başarmış ve üzerindeki thorn’un laneti ile kanından olan herkesi öldürmek amacıyla tekrar evine dönmüştür. 2002 yılına kadarda tam 7 filmde* bu emeline uygun olarak davranmıştır. yaşı 47 olması gerekirken thorn 21 yaşındayken yaşlanmasını durdurmuştur. üzerinde mavi bir tulum yüzünde ise beyaz bir maske vardır, yüzünde ki maske kaptan kirk maskesinin gözleri oyulmuş ve boyanmış şeklidir. bir çok kez öldüğü sanılıp bir sonraki filmde tekrar bıçağını eline almıştır. insan değildir o yüzden kurşunlarla, patlamalarla ölmesi beklenmemelidir. kendisi bir türlü ölmezken 72 kişiyi* öldürmüştür. 9. film hala senaryo aşamasındadır. şimdilik sadece fanları arasında yapılan yarışmayı kazanan heather bowen'ın oynayacağı garantidir. halle berry'nin ismide başrol için geçmiştir fakat catwoman'ın myers karşısında aciz kalacağı düşünülerek vazgeçilmiştir. *9. filmin 2005 yılında gösterime girmesi planlanmaktadır.
  • (bkz: deli kuvveti)
hesabın var mı? giriş yap