• süper hızlı nakavtların atası adeta babası, kendinden emin tavırları ile seyircisini avucuna alabilen aynı zamanda çok sağlam yumruk ve diz oturtan kafes dövüşçüsü.

    şu videodan sonra rakipleri adına üzülmemek elde değil.
  • kendisi kickbox,box,karate gibi birçok farklı dövüş sporunu birleştirerek kafes dövüşünde inanılmaz bir rakiptir.bu entry yazılırken 21 galibiyet 2 mağlubiyet ile kariyerine devam etmektedir.seyir zevki en yüksek olan isimlerdendir ve gerçekten sağlam bir adamdır.192cm boyu olup 77 kilogram kütleye sahiptir.ringde adeta bir oyun karakteri gibi hatta bir oyunda tuş dener gibi yaptığı farklı farklı hareketleri izlemek gerçekten dövüşü eğlenceli kılıyor.çok çevik ve tehlikeli bir isim.

    en iyi anları buradan da neden bu adamı bu kadar övdüğümü vs. anlayabilirsiniz.bence gelecekte adı daha da fazla konuşulabilecek bir isim.
  • ufc ile sözleşme imzalayan mma dövüşçüsü. ilk rakibi ise kevin holland. ufc 299 kartında karşı karşıya gelecekler.
    bu adam tam deli, geçen sene yazın mike perry ile bareknuckle yapmıştı ama çoğunluk kararıyla kaybetmişti yine de denemesi bile iyi bir şey tabii.
    kevin holland ile mükemmel bir maç çıkartacağını düşünüyorum bu arada, stilleri birbirlerine çok benzer. yere giden de olmaz, dümdüz ayakta geçen, seyir zevki üst düzey bir maç olur eğer gerçekleşirse.
hesabın var mı? giriş yap