• alman futbol adamı. o bir futbol adamı. aslında futbolculuğu da var lakin pek kısa. wattenscheid ile veletlerde almanya şampiyonluğu tadıp schalke 04'e transfer olmuştu. gelsenkirchen'li delikanlı için bundan iyisi can sağlığıydı adeta. arada forma şansı bulduysa da, 22 yaşında nokta koymak zorunda kaldı futbola. evet yanlış okumadınız, sadece 22 yaşındaydı.
    diziydi başının belası, kariyerinin noktası. dizi. zaten birçok sporcunun de belası değil midir diz die sorup geçelim. futboldan kopamadı skibbe ve schalke'nin miniklerini çalıştırmaya başladı. derken gelen bir teklif sonunda yolu dortmund'a uzadı. sanki hikâye biraz açıklığa kavuşmaya başladı değil mi. evet borussia dortmund'un gençlerinden, a takımına uzayan bir yolda gördük onu. ottmar hitzfeld'in yanındaki tipti bu uzun süre. hatta hitzfeld'in 28 mayıs 1997 borussia dortmund juventus maçında yanında da oturmuştu. ikinci adamlık müessesesinin gediklisi, 1998 yılında asıl adam oldu. göreve atandığında yaşı 32 idi ve takımda kendisinin yaşıtı bir ton adam vardı. julio cesar'dan küçüktü tabii de, onu şimdi karıştırmayalım.
    teknik adamlık kariyeri o kadar başarılı geçmedi skibbenin. dortmund onun hocalık görevine son verdi lakin ilişkisini koparmadı genç adamla. koparamadı belki ve idari şemada hep üstte yer aldı. derken alman futbol federasyonundan gelen bir teklifle ikinci adamlığa geri döndü. rudi völler'in yanında idi bu sefer. 2002'de bizim bir basamak tepemizdeydiler, 2004'te bir damacana soğuk su içtiler. ardından istifasını verdi ve yine gençlere döndü; yetenek avcılığı müessesesinin almanya'daki patronu olmuştu...
  • 2007-2008 sezonunda gerek uefa kupası gerek bundesliga'da iyi işler yapan bayer leverkusen'in 4. sırada girdiği ligin son haftasında evinde werder bremen'e yenilip 7. sıraya düşmesi sonucu uefa vizesini elinin tersiyle itmesi sonrasında görevine son verilmiştir.
  • büyük ihtimalle önümüzdeki sezon galatasaray'ın teknik direktörü olacaktır. iyi bir teknik direktör olmasına karşın, geçen sene 5 yediğimiz bir takımın teknik direktörüyle bir sene sonra beraber olmak biz galatasaraylılar için ilginç bir deneyim olacaktır. adam zaten bizi çözmüş. takımı 5 tane attığına göre zaaflarımızı biliyor. iyidir iyi.
  • hücum futbolunu seven bir teknik direktör.
    çalıştırdığı takımları genelde tek forvetle oynatır ama sağ ve sol kanat oyuncuları ile forveti üçler.
    schneider, barbarez, kiessling, barnetta ve gekas ile bu taktiği leverkusen'de uyguladı.
    galatasaray teknik direktör adayları arasında aslında belki de en iyisi.
    genç yaşına rağmen çok tecrübeli. bunda futbolu erken bırakmasının ardından hemen teknik direktörlüğe hazırlanmasının etkisi de var.
    tek dezavantajı medya ve taraftar baskısına dayanıklı olmaması. bu da türkiye'de çalışacak bir teknik direktörde eksik olmaması gereken hayli önemli bir özellik. gözüken bu tek kötü yanı başlı başına önemli bir zaaf oluşturuyor.
  • gelmesi ve muhtemel bir başarısızlık durumunda "skibbe kadar yolun var!" cümlesine mağruz kalacak teknik direktör.
  • iha haberine göre galatasaray ile anlaşmış teknik adam
  • galatasaray'imizin yeni teknik direktörü. kendisiyle 1+1 yillik sözlesme imzalanmistir. hayirli olmasini diliyorum...

    http://www.galatasaray.org/kulup/haber/1288.php
  • günlerce galatasaray'ın teknik direktörü kimdir diye wikipedia'dan teknik direktör falına bakan galatasaray taraftarının merakını gidermiş teknik direktördür. an itibariyle 1 yılı opsiyonlu olmak üzere galatasaray'la 2 yıllık mukavele imzalamıştır. iyi mi olmuştur? zaman gösterecektir...

    http://www.galatasaray.org/kulup/haber/1288.php
  • galatasaray'da çok başarılı olacak teknik direktör.
hesabın var mı? giriş yap