• sihirli annem'in kerem'i (ceren'in sevgilisi olan), 3 yabancı 1 türk'ün yüzde 50 türk yüzde 50 italyan olanı, galatasaraylı, galatasaray üniversitesi endüstri mühendisliği mezunu ve şu anda araştırma görevlisi. 1992 doğumlu. sevimli ve iyi kalpli bir adam. chaby han dışında kendi kanalında da videolar çekiyor. sohbeti insanı bağlayan bir yapısı var.

    italyan yüzdesini de görmek dileğiyle :)
  • bedelli askerlik görevini aydın'da ifa etmekte olan italyan asıllı türk oyuncu, akademisyen, youtuber.
  • sihirli annem’in kıvırcık kerem’i, sempatik halleriyle kendini izlettiriyor.
  • kendi adıyla açtığı youtube kanalı olan, italyan asıllı istanbul'un eski levanten ailelerinden bir akademisyen-youtuber.

    kardeşleriyle makarna yaptıkları şu videoyu oturduk kardeşler olarak her sahnesine ayrı gülerek izledik, kendimizi izler gibi.

    çok kardeş olmak tam olarak bu videodaki gibi bir şeydir. böyle komplekssiz olunur, herkeste takılacak başka bir şey bulunur, itinayla dalga geçilir, durup durup alakalı alakasız gülünür, hiç alâkan olmayan konularda kardeşin ilgisi sayesinde bilgilenilir, kendi hâlinde kalmana izin verilmez, birbirine her türlü nazlanılır. kısacası muhtelif boş yapmak eylemleri için her an hazırda arkadaşın vardır. bu durum kariyer yapmak için iyi olmayabilir çünkü bu boş yapma hâli bir hayat tarzı olunca zararı olabilir, bilemiyorum*.

    her evin dışarıdan çaktırmasa da bir çatlak ablası var galiba. bu evin çatlak mensubu da gabriella. kendisinin canan karatay taklidine çok güldüm. michele sadece 3y1t'de değil, evde de saf ve dalga geçilen gönlü geniş abi. daniela evin becerikli akıllı güzeli. elia ise evin muzip, pratik ama kaymağı yiyen küçük oğlanı. her birinin yeri ayrı ve tatlı. dostlukları dâim olsun.
  • esprileri, geyik anlayışı güzel gülüyoruz eğleniyoruz o çok ayrı da, ben bu adamın olaylara bakış açısına ve en çok da kendini çok rahat ve anlaşılır bir şekilde ifade edebilmesine hayranım.

    gördüğüm kadarıyla baya dolu bir insan kendisi. üstelik öğrenmeye de açık, bilmediği bir konuda ahkam kesmek yerine bilenlerden bir şeyler öğrenmeye çalışıyor, dinliyor sakince.

    ayrıca kendisi bir eğitimciymiş, galatasaray üniversitesi'nde akademisyenlik yapıyormuş. öğrencileri çok şanslı. keşke tüm eğitimciler böyle komplekssiz ve ufku açık olsa.
  • enerjisini çok beğendiğim bir zamanların sihirli annem keremi. youtube kanalına baktığımda oldukça sempatik ve tatlı biri gibi görünüyor. yalnız herkes tarafından garip bir şekilde aptal yerine konulmasına anlam veremiyorum. 3 yabacı 1 türk videolarına baktığımda sürekli cringe demeleri, her ağzını açtığında yaaa bi sus aq mimikleri, sen olmasan da olur tavırları filan kaldırılabilecek şeyler değil. halbuki hepsinin iq`sunu toplasan onunkinin çeyreği etmeyeceğini kendi de biliyor. birinin firdevs yöreoğlu edasıyla aptallık etme sen michelesin demesi gerekiyor galiba*
  • senden benden daha istanbullu olan kişi. baba tarafı levanten, anne tarafı galiba rum. çok tatlı bir ailesi var.

    youtube'da aileler yarışıyor'a katıldıkları videoya denk geldim az önce. çok güzel bir aile, cidden.
  • nedense (bkz: çocuklar duymasın) da ki havuca (bkz: furkan kızılay) benzettigim kisi.
  • ben şok bu çocuk ceren in sevgilisi mi hiç sevmezdim şuan bi afalladım italyanlar hani yakışıklıydı bildiğin macır bu beya
  • burgazadalı italyan-türk cedolin ailesinin ortanca mensubu, pek sempatik bi arkadaş. kardeşleriyle çektiği ‘kardeşler mutfakta’ adında youtube kanalını keyifle seyrediyorum. gabriela’nın mimikleri, daniela’nın tepkileri, elia’nın garip hareketleri, michelenin doğallığı bana yeşilçamın mutlu aile tablolarını anımsatıyor. çok güzelsiniz çocuklar.
    yeni başlayanlar için cedolins

    buongiorno a tutti.*
hesabın var mı? giriş yap