• microsoft azure hizmetinin temellerini ve bu hizmetteki servisleri giriş seviyede öğreten hede*

    aha ingliççe açıklaması aşağıda

    earners of the azure fundamentals certification have demonstrated foundational level knowledge of cloud services and how those services are provided with microsoft azure.

    link
  • sertifika sınavına hazırlandığım hede. daha önce girmiş olanlardan gelecek tiyolara açığım.
  • azure sertifikasyon yolundaki başlangıç aşaması. sınava hazırlanıyorsanız detaylarda boğulmadan temel cloud bilgileri ve azure'un sunduğu featureları bilmeniz yeterli.

    microsoftun slaytlar şeklinde hazırladığı veya youtube da bile bulunabilen herhangi bir seminer/webinar izleyerek direkt olarak çıkmış sorulara atın kendinizi. geçme notu 70 fakat siz 90 üzeri almadan girmeyin sınava.

    şansınıza göre 30-60 arası soruyla karsılasıp 85 dakika süreniz var. vakit olarak bir endişeniz olmasın. şimdiden tebrikler*
  • azure'un giriş seviyesi sertifikası. zor bir sınav değil diye tahmin ediyorum, aws'te cloud practitioner'a denk geldiği görülüyor.

    eğer benim gibi aws geçmişi ve bilginiz varsa şu sayfa oldukça net şekilde anlatmış azure - aws service mapping'ini.
    https://docs.microsoft.com/…s-professional/services

    bakalım cloud ve aws'e hakim ama sıfır azure deneyimi olan biri olarak; çoğunlukla service naming'lere çalışıp, biraz deneme testi çözüp girmeyi düşünüyorum.
  • baslangic olarak cok kolay olan sinav ancak sonrasinda ne alanda egitim almaniz gerektigine iyi karar vermeniz gerekiyor. veri bilimi alanini tavsiye ederim
  • az önce geçtiğim sınavdır. sırada iki yıldız var
  • daha once aldigim az-532 expire olmustu
    1 hafta bakarak az-900 u verdim,sirada az-204 var
hesabın var mı? giriş yap