• the haunting of hill house dizisinin yaratıcısı mike flanagan'ın yeni dizi projesi. genç ve gizemli bir rahibin, küçük bir topluluğun yaşadığı ıssız bir adaya gelmesiyle birlikte yaşanan esrarengiz olayları işleyecek. diziye adını veren terim, noel arifesi dönemi düzenlenen kilise ayinini tanımlamak için kullanılıyor.
  • netflix'in gerilim dizisi projelerinden. zach gilford, kate siegel ve hamish linklater ise kadroda yer alacak bazı isimlerden.
  • 2000'lerin korku alanında altın çocuğu mike flanagan'in yeni netflix projesi.

    oyuncu kadrosunu the haunting of hill house devamı olan the haunting of bly manor dizisi ile aynı tutmuş.

    imdb
  • mike flanagan'in aynı isimlerle çektiği yeni antoloji dizisi. the haunting of hill house dizisi korku-dram olarak kusursuzdu. the haunting of bly manor güzel olsa da korku dozajı pek yeterli bulunmadı. bu dizi ile korku yönünden beklentileri karşılayan bir iş olur umarım. ayrıca hayalet mevzusunun epey bokunun çıkarıldığını düşünüyorum. umarız bu dizi ile farklı korku konularına yönelirler.
  • resmi fragmanı düşen 24 eylül'de netflix'te yayınlanacak mike flanagan dizisi.

    https://www.youtube.com/watch?v=lsdyee6jwlc
  • haunting of hill house gibi bir masterpiece sonrası, ortalama bly manor’dan sonra tekrar hill house ayarında olmasını umduğum yeni mike flanagan işi.

    edit: olmamış.

    bly manor’u millet beğenmemişti, bence hiç kötü değil, hill house seviyesinde olmasa da keyifle giden, merak ettiren, izlenen diziydi.

    hill house’dan zaten bahsetmiyorum, muhteşem hikaye anlatımının yanında son zamanların en iyi korku öğeleri olan epic işdi.

    bu bitince resmen çok şükür dedim. filozofi parçalamalar falan, aslında hepimiz enerjiyiz kafaları vs.. napıyosun arkadaş.

    dizinin ortasında, olay anlaşıldıktan sonra ne gizem kalıyor, ne korku(genelinde zaten yok).. saçma sapan birşeye dönüyor.

    bir sonraki işinin haunting olması ve korku ağırlıklı olması dileğiyle..

    üzdü

    --- spoiler ---

    o evrende sanırım vampir kavramı da yok?
    angel diyip duruyolar, baya drakula herif.
    reiley güneş çıkınca yandı, geberdi, hala salgın var diyo kadın.

    neresinden tutsan elinde kalıyor dizi.

    --- spoiler ---
  • son yılların açık ara en iyi korku-gerilim dizisi geliyor. mike flanagan kendi evrenini oluşturuyor yavaştan.
  • yayınlanmasına bir iki saat kalan sabırsızlıkla beklediğim mini dizi.
  • an itibariyle başladığım dizi gelişmeleri yazacağım.

    edit: ilk 6 bölümü bitirdim. dizi güzel ama orjinallik aramayın. tahmin edilebilir konular bariz bir yere bağlanıyor ha bu diziyi kötü yapmaz elbette yoklukta gider dediğimiz dizilerden daha iyi. tek sıkıntı dizinin konusu predictable. bitirince diziyi gene editleyecegim.

    edit: spoiler içerir. örneğin yürümeye başlayan cripple kızı görünce ilk bölüm aha dedim bu kesin yürür şimdi ve gerçekten öyle oldu.

    edit dizinin ilk sezonu bitti benim yokluk içinde izlediğim fena olmayan tamamen öngörülebilir konusu olan ve izlenilebilir bir dizi olduğu kanaatindeyim.
  • mike flanagan'in yeni dizisi, ilk bolumu gayet merak uyandirici ve guzeldi, kate siegel 'in guzelligi uwu. muzikleri yine tepedeki ev gibi the newton brothers'a emanet, go tomorrow gibi guzellikler dinleyecegiz demek.
hesabın var mı? giriş yap