• bir ihtimal true blood atmosferini yakalayabilirler umuduyla yayın gününü dört gözle beklediğim dizi.
  • ortamlar düşmüş fantastik dizi. umarım benim gibi bu türü sevenlerin beklentisini boşa çıkarmaz...
  • true blood ın lite hali falan deniyor. metacritic puanı şu an 50 olduğu için bekleme listesinde kalacak olan dizi şu an için
  • ilk bölümü ile iyi mi kötü mü anlayamadığım dizidir.

    bir hareket var bir şeyler olacak gibi dizide. ayrıca oyunculukları da beğendim. ilk bölümü ile bir çok noktada olmuş dizi ancak konusunun nereye bağlanacağı oldukça önemli. ezik karakterin daha sonra en güçlüsü olması gibi klişe bir konuya sahipse ekşi sözlük hiç bir haltı beğenmeyen timinde yerimi ön koltuklarda alacağımdan eminim.

    şimdilik hafiften merak uyandırıyor. şu kelime önemli '' hafiften ''. yani öyle '' hassss laaaan gelecek bölüm nasıl olacak acaba '' gibi cümleler kurdurmadı bana.

    ama yine de şu notu buraya düşmek gerekiyor ki ilerde edit geçebileyim;

    (bkz: buralar değerlenir)
  • cadılar, vampirler, medyumlar ve kiralık katillerin olduğu diziymiş.

    charlaine harris'in üçlemesinden uyarlanmış.

    oyuncular:

    françois arnaud
    dylan bruce
    parisa fitz-henley
    arielle kebbel
    sarah ramos
    peter mensah
    yul vazquez
  • town of salem havasında bir dizi. ilk bölümünü sevdim ancak olaylar çok erken çözülecekmiş gibi geliyor. aman biraz daha uzatalım ayağına sıçıp sıvamaları da olası, karakterlere yoğunlaşıp çok da abartmadan hikayeyi uzatmayı başarmaları da. izleyip göreceğiz.
  • her bölümüyle daha da ağır sıçan dizi.
    pilot bölümüyle ''izlenir bak bu'' dedirtti dedirtmesine de ikinci ve üçüncü bölümün pilotla alakası yok. oyunculuk giderek düştü ve planlar kalitesizleşti. bölüm sonlarında havada kalmışlık hissiyatı sarıyor her yerinizi ayrıca tamam kasaba küçük de 20 metrekare mi arkadaş beş mekanda çekiyorsun diziyi onlar da ''set burası set set'' diye bağırıyor. zamanınız varsa bakın ama ne bir supernatural ne de true blood hatta izlediğinizi bile dizi portalında görmeseniz unutacağınız bir dizi.
  • 3. bölümle birlikte senaryo ve diyaloglar z nation seviyesine düştü. en azından z nation'ın kaliteli olma gibi bir iddiası yok, eğlendirip geçiyor.
  • üzülerek söylemem gerek ki balon çıkmış olan dizidir. görsel efektleri geçtim, doctor who'nunkiler de çok kötü ancak senaryoda bir orjinallik, bir güzellik, bir twist hiç mi olmaz be canım? akla gelen en fantastik orijinallik werewolf yerine weretiger yapmaksa bırakın o senaryoları hemen.

    oysa hönkrerek gelen dizi ihtiyacına ilaç buldum gibime gelmişti. ilk bölümü çok tatlıydı da iki ve üç ı ıh.
  • konusunun güzel olduğu, françois arnaud hatrına inatla izlemeye devam ettiğim kötü dizi. oyunculuklar çok kötü.. olay örgüsü türk mantığıyla çekilmiş; son bölümden örnekle hadi vampirler gelmiş kasabaya, bunlar kötü vampirler kan içip insan öldürüyorlar(napcaklardı?) , neyse diziye devam edelim; vampirler saldırır ve kahraman kurtarır. bu ne yaf? yahu vampirler neden geldi, kim bunlar bir iki kapışma yaşayın ne biliyim biraz bişiler yapın.. yok! çok saçmaaa... zaman kaybı ... françois arnaud sebebiyle güzel bir şey çıkma umuduyla iki bölüm daha katlanılır, malum borgias da ceaser rolüyle iyiydi, ama bu dizi olmamış, burda olmamış..
hesabın var mı? giriş yap