• hardhome ve battle of the bastards gibi iki mükemmel game of thrones bölümüne imza atmış, şu anda bunlarla bile sinema tarihindeki en iyi aksiyon yönetmenlerinden biri olacağını göstermiştir. yolu açık olsun, artık ne çekse izlerim.
  • game of thrones'ün en beğenilen iki bölümü olan hardhome (9,9/10) ve battle of the bastards (10/10) bölümlerini çeken yönetmen. 6. sezonun final bölümü olan the winds of winter'ı da çekmiş.
  • sezon 6 10. bölümü itibariyle mükemmel bir iş çıkarmış. gerçekten anlatılması gereken duyguyu çok rahatlıkla verebiliyor.
  • s6 e10 ile nirvana'ya ulasmistir.
  • s05e08'den sonra çektiği s06e09 ve s06e10 ile game of thrones'un en iyi bölümlerini ortaya koyan yönetmen.

    seneye emmy'si cepte, yolu açık olsun.
  • 7. sezon içinde herhangi bir bölüm için anlaşılmamış olan yönetmen.

    7.sezon için, alan taylor, jeremy podeswa, mark mylod ve matt shakman ile anlaşılmış.
  • game of thrones 6. sezon 9. bölümüyle drama dalında en iyi yönetmen emmy'sini alan yönetmen. dizinin açık ara en muazzam bölümlerini çekmiştir, sonuna kadar hakkıdır. işin tekniğinden falan çok anladığım söylenemez fakat 9. bölümü ağzım açık izlemiştim "kim çekti ulan bunu" diye.

    7. sezonda hiçbir bölümü olmaması çok üzücü.
  • game of thrones s06e09 ile amerikan yönetmenler birliği* ödülünü de aldı. emmy'sinin yanına yakışır.
  • got'un 8. sezon komple üstüne yapılmalı. 7 sezonun spoils of war bölümündeki ejderha saldırısını bu abi çekseydi üç beş emmy alırdı net.
  • en sevdiğim 3 game of thrones bölümünü (hardhome, battle of the bastards, the winds of winter) çekmiş yönetmen. 8.sezonda 6 bölümden ikisini yöneteceği duyuruldu.

    hardhome ve battle of the bastards performansından tahminle beklediğimiz büyük savaş bölümünün yönetmeni olacak gibi. büyük savaş bölümü kitapla aynı şekilde sonuçlanacağından d&d ne yaparsa yapsın, ölmez de sağ kalırsak martin ve sapochnik'in dolaylı işbirliğiyle unutamayacağımız bir bölüm göreceğiz. aynı şekilde bir diğer savaş olan insanların arasındaki savaş bölümünün de yönetmeni olmasını bekliyorum. bu bölümler de büyük olasılıkla 3.-5. ya da 4.-5.bölümler olacak gibi.

    7.sezonun tatsız kısımlarından biri kesinlikle sapochnik'in yokluğuydu. 1 sene önceden sızıntılarını okuyup heyecanlandığım daha sonra en sevmediğim bölüm olan beyond the wall'ı senaryodaki bütün tutarsızlıklara rağmen sapochnik çekseydi her şey çok farklı olabilirdi. yazık.

    edit: 3. ve 5.bölümler olduğu çalıştığı görüntü yönetmeni fabian wagner röportajıyla kesin gibi.
hesabın var mı? giriş yap