• maltepe deki ücretsiz deneme merkezi, ücretsiz masaj merkesi gibi çalışmaktadır.. bütün mahallenin teyzeleri daha dükkan açılmadan önünde sıraya girmektedirler..
  • 10 yıldan fazla olmuştur çok meşhurdu bu yataklar hatta yatakları pazarlamak amacıyla satış firması ağrı merkezleri kurup hem yatağı ücretsiz denettirir hem de dileyene yatakların satışını yapardı . çevremde de bu yataklardan alan veya o merkeze düzenli olarak giden insanlar vardı hepsinin ortak yanı uzun vadede kanser olmaları ve bu yatakları kullanmalarıydı belki bir tesadüften öte bir şey değil sonuç olarak kanseri tetikleyen birçok etmen var ancak yine de bu yatakları kullananları uzun vadede araştırılması gerektiğini düşünüyorum .
  • kafayi yemis yazarlarin yorum yazdigi yatak. kore’de hala deli gibi satar bu firma. felcli iyilesen insanlar var. amerika’ da da faaliyet gosteriyorlar. adam neredeyse kanser yapiyor demis, oldu aids bulastiriyor hatta! bu yatagi kullanip ameliyattan baska cozumu olmayan hastalarin ( bel fitigi, prostat...)4 ay sonra doktorun “ sen ne yaptin hic bir seyin kalmamis? “ dediklerine birebir sahit oldum. halam da bu yataktan o bedava hizmet acildiktan sonra satin almisti. hala da kullanirlar kari koca zipgin gibiler. bir akrabamizin ileri duzey bel fitigi vardi %100 ameliyat denmisti. adam 3 ay halamlara duzenli geldi yataga yatti sonra da doktora gitti , doktor hic bir seyin kalmamis diyip eve gonderdi. ben de yeni edindim 2. el aldim cunku sifiri ile arasinda ucurum var. yatagi almadan once boyun, sirt, bel komple mr cektirdim cunku gecmek bilmeyen bel agrilarim vardi. sonuc olarak fitik cikti ama ileri duzey degil dikkat etmem lazim. mr’dan sonra yataga yatmaya basladim. tam 1 yil sonra tekrar komple omurga mr’i cektirip size sonucu buradan atacagim.
hesabın var mı? giriş yap