• ermeni asıllı bir dansçı.
  • mimar sinan üniversitesi güzel sanatlar fakültesi modern dans bölümü'nden mezundur.
  • geçen sene 6.odtü uluslararası çağdaş dans festivalinde maral ceranoğluyla yaptığı müzik olarak radiohead-i will kullandığı koreografisiyle beni ağlatmış kişi.
    özellikle de sonunda etrafa kar spreyi sıktıkları bölüm*.
  • fransa'da da cre-ange adinda bir modern dans grubu ile birlikte calismis ve yeteneklerini bir bir dokturmustur, bizim de koltuklarimizi kabartmistir.
  • 15 temmuz 1980'de doğmus, dünyalar tatlısı, çıplak ayaklı * bir dansçı. kendisine paris sokaklarinda veya kucuk cambaz'da rastlayabilirsiniz. (hayranlarina duyurudur!!)
    http://www.ciplakayaklar.com/
  • kendisi 9.uluslararası istanbul bienaline tv, medya, eleştiri üçgeninde eserleriyle katılmıştır. ahmet kaya ve çatallar üzerine eseri ilginçtir bir de "turgut özal hadi bize masal anlatsana"...
  • basarili bir dansci olmasi bir yana beni urkuten taraflari da vardir kendisinin.
    misal, kendisini bir ay kadar once saint michel manzarali kardes-ev'de gordugumde soyle bir cumle sarfetmisti: "geldigimden beri her yeri su basiyor, eve geldim su basmis, asli'lara* geldim iki saat sonra tavandan su akmaya basladi".
    korkutucu bir sekilde, o gunden beri belli araliklarla * bizim evi su basiyor. bir kac gun once istiklal caddesinde karsilastigimizda bu durumu aciklamaya vaktim olmadigi icin rovansi paris'e sakliyor, ek olarak kardes ev'de bulundugu surece telefonlari kendisinin acmasini diliyorum.
  • dünyanın en sevimli yaratıklarından olan gadjo ve çiltik'in babası. ileride bir gün dans etmekten bıkarsa -ki hiç sanmıyorum, oyuncakçı dükkanı açması gerektiğini düşündüğüm evinin her tarafından hayatımda ilk kez gorduğum envayi çeşit şey fırlayan, kızdırması zor sevmesi kolay sıcacık kişi.
    politik duruşunu yaptığı işlere fevkalade yedirdiğinden, özü sözü bir olduğundan, yıkama yağlamaya gelemediğinden, ayrıca yaptığı her güzel şeyin yanında iyi de bir sinefil oluşundan hep takdir ettiğim çıplak ayaklar kumpanyasının yetenek küpü dansçılarından biri.
hesabın var mı? giriş yap