• galatasaray'ın orta sahanın yükünü taşıması için getirttiği bi ingilizdi... graeme souness tavsiye etmişti bunu ve barry venisson ile beraber gelmişlerdi.

    adam iyiydi hakkatten de; sessiz sedasız, oyununa bakan, tam ayağa pas atan, üstelik, gs'de o zamanlar ihtiyaç olduğu üzre, şut çekebilen bi adamdı. "topla çok fazla oynamıyo, ayağında top tutmuyo" diye topa tutmuştu bunu "futbol emekçisi" futbol yazarları. daha sonra kolektif futbol terimi türkçe'ye girdiğinde anladılar adamın değerini ama hiçbiri ses çıkartamadı, astılar adamı direkt. toplam üç maça çıktı.

    ingiliz birinci ligindeki, southend united'a oradan da kidderminster'e transfer oldu.
  • souness'in venisson-marsh-saunders üçlüsünden ilk gideniydi... kısa siyah saçlı 1 herifti...
  • hatta gitmesinin sebebi de galatasaray ın vandaki maçından önce kampta içip dağıtmasıydı , yazık oldu kendini yaktı , gs ye gelmeden önce liverpoolda oynuyordu
  • galatasaray'a 'orta sahanin beyni geldi, domino gibi maasallah deyip getirdiler. iki hafta sonra da gonderdiler adami. severdim adami. tugay tarzinda bir stili vardi sankim.
  • kendisi cok kotu bir sakatlik gecirmis,ancak amator liglerde oynamak kaydiyla federasyondan lisansini cikarttirabilmisti.en son boston united takiminda yer almaktaydi fakat simdi nerededir bilinmez.
  • 1999-2000 sezonunda ingiliz conference liginde yilin oyuncusu secilmis ve kidderminster harriers'in promote olmalasini saglamistir.
  • ilk lig macindan once van'da otelde hadise cikartmasi (daha sonra o olayda sorumlunun dean saunders oldugu ve bu daha vasat oldugu icin one atildigi soylendi), sparta pragla eslestigimiz uefa kupasi on elemesinde onceden kalan bir cezasi nedeniyle oynayamayacaginin ortaya cikmasiyla gozden dustu. iyi oyuncu muydu bilemicem, iki resmi mac oynamadan gitti cunku. ama ingiltere birinci ligi icin cok iyi, super lig icin ortalama oldugu gibi referanslari vardir.. o yil (95-96 sezonu) turkiye ligi'nin hangi ayarda oldugunun takdiri size ait...
  • aslinda souness'in hedefi mark bishop'la beraber getirip bu arkadasla beraber oynatmakti, lakin bishop gelmeyince bu arkadas tek gelmek zorunda kaldi. berry venison'dan bile cok vasat bir adamdi, ne hava topu alir, ne asist verirdi. cok kosarmis derler, lakin ilk macindan once kafayi cekip hadise cikarinca ne kostugunu ne de profesyonelligini gorduk adamin. hemen yolladilar dumbugu, iyi de ettiler, gelmesi bastan hataydi. sonradan west ham united'a gitti bir de, orada da bi halt edemedi.
  • adnan polatın faks makinasıyla yaptığı ve bu nedenle övündüğü transferdi, sıradan bir ingilizdi, geldi ve gitti.
hesabın var mı? giriş yap