• 1995 doğumlu 1.85 boyundaki sırp santrafor. diego costa, edin dzeko gibi yıldız golcülerden aradığını bulamayan haber kuruluşlarının yeni gözdesi. son üç gün içerisinde önce trabzonspor'a, sonra beşiktaş'a, sonra çaykur rizespor'a, en son yeniden trabzonspor'a transfer olduğunu gördüm. bir şekilde bizim lige gelir ama bakalım hangi takıma gelir. aldık yerimizi bekliyoruz.

    edit: sırf meraktan sırp ligi'nin istatistiklerine baktım. geçtiğimiz sezonu 108 puanla namağlup şampiyon olarak tamamlayan kızılyıldız 114 gol atmış 20 gol yemiş. averajı 94. ikinci partizan da 95 gol atıp 20 gol yemiş, +75 averajla sezonu tamamlamış. avrupa'da bu kadar fazla gol atılan ikinci bir lig var mıdır bilmiyorum. bu denli bol gollü olan bir ligde forvet oyuncusunun ulaştığı istatistik yanıltıcıdır. zaten attığı 25 golün 6'sı filan da penaltıdan. yani ikinci forvet olarak piyasa değeri civarında rakamlara bitecekse alınabilir bir risk. ulaştığı istatistiğe aldanıp birinci forvet olarak alacak her takımın elinde patlar.

    merak edenler, 20/21 sezonunda attığı goller ve yaptığı asistlerin derlemesine buradan ulaşabilir.
  • sırbistan liginde attığı 25 gol 8 asist ile sezonun oyuncusu seçilip ligi gol kralı olarak tamamlamış 25 yaşındaki sırp futbolcu. piyasa değeri an itibariyle 1.500.000 euro olup gayet makul bir değerde. transferi halinde türkiye liginde iyi bir izlenip bırakıp avrupa’ya transfer yapma potansiyeli yüksek görünüyor. türk takımları için alınabilecek bir risk.
  • menajerlerin para verip sürekli haber yaptırarak transfer beklentisi oluşturup kulüpleri baskı altına almak yoluyla transfer komisyonu peşinde koşmalarına bilmeden yardım ve yataklık eden futbolcu kervanının son üyesi.

    aynı futbolcuyu aynı spor gazetesinde aynı gün 5 ayrı takıma transfer ediyorlar. üstelik de kesin haber, transferi bitti diye yayınlayarak.

    spor basınını adam etmeden bu işler düzelmez diyeceğim ama önce millet olarak kendimizi adam etmemiz gerek çünkü bu tarz haberler çok tutuluyor, menajerler de yaslıyorlar komisyonu.

    bir yerde para dönüyorsa mutlaka birileri akbaba gibi üşüşüp nerede benim payım demeyi bırakmadıkça hiç bir iş düzelmeyecek güzel ülkemde.
hesabın var mı? giriş yap