• 13 reasons why'ın alex standall'ı. 94'lüymüş. 94'lü olduğunu tekrar belirtmek istiyorum zira benim açımdan biraz utanç verici bir durum. google görseller, instagram vb yerlerden dizi dışı fotoğraflarına baktığımda anında soğuyorum, aşkım bitiyor. hele instagram fotoğraflarındaki simitçi bıyıklarını görünce bir hayli üzüldüm.

    bir erkeğe platin saç nasıl bu kadar yakışır, anlayabilmiş değilim. sevimli misin ablacım sen?

    ergen ergen videolarını izleyip duruyorum ya. 13 reasons why, hayatımı mahvettin... wasted youth.
  • dünkü bölümden sonra demeliyim ki eğer o lisede ve onun yaşlarında olsaydım bu çocuk dışında hiçbiriyle çıkmazdım. az önce stalktan geldim utanıyorum başlık sahibi gibi utanç içerisindeyim.
  • böylesine yakışıklı, düzgün yüzlü, düzgün fizikli, güzel sesli, masum bakışlı çocuğu nasıl "erkek" cinsine kaptırdık anlamıyorum...

    allahın özene bezene yarattığı insanların içinde ilk 10'a girer benim için.

    ulan zaten böyle bir erkekle beraber olma şansım milyonda birdi, gay olduğunu öğrendikten sonra trilyonda bire çıktı aq.

    şansıma tükürem..

    ama allahı var güzel çocuk be....<3
  • bana kalırsa 13 reasons whyın en yakışıklı erkeği. dizideki havası, tarzı, o saçları beni kendine hayran bıraktı. o piercingin en yakıştığı insan olabilir hatta.

    tabi bu saydıklarım sadece dizi için geçerli. instagramına baktığımda karşımda dünyanın en düz insanı var.

    dizi evreninde yaşıyor olsaydım bu çocuğu kendime yapar ve asla bırakmazdım. birlikte joy division dinler ve ruhsal bunalımlara girerdik.
  • ilk nerve filminde görünce aşık olduğum tam bir klasik nerd amerikan ergeni tipinde olan ve 94’lü olduğunu öğrenince beyin felci geçirdiğim oyuncu. sonra 13 reasons why’da patladı zaten. platin saçı erkeklere yakıştırmıyorum lütfen yapmayın bunu. ikinci sezonun ilk 10 dakikasını izledim ve saçının eski halinde olduğunu görünce tekrar aşkım kabardı. oysaki hiç tipim de değil. instada da değişik şeyler paylaşıyor anlamıyorum. acaba kendisi gay mi onu da çözemedim.

    bu arada kendisinin tam bir yerli versiyonu olduğunu düşündüğüm cemrehan karakaş’ı da beğeniyorum hatta daha tatlı bile olabilir. 13rw yerli versiyonu yaparlarsa direkt alex standall bu olsun istiyorum.

    bu ne ya ergen gibi 13rw virali yaptım. bu arada ilk sezonundan sonra bıraktım izlemiyorum.
  • 13 reason why'da diyaloglarına bayıldığım karizma tiny.
  • istanbul yazan tişörtüyle instagrama fotoğraf eklemiş, demekki gelmiş. ve bence kesin gay
hesabın var mı? giriş yap