• ümit özdağ’ın , merak akşener’in gündeme getirdiği milis kampları görüntüleri. bir tanesi de istanbul’da. buyurun

    edit: yok yeaa hadi yeaa diyenleri de buraya alalım
  • turkiye'de muhalefet, bilhassa sekuler muhalefet, karsi tarafin kendisine savas actigini, bir savas icinde oldugunu farketmemek icin cok diretti. bu savas gerek kultur sahasinda, gerek siyasette, hayatin her alaninda, saldiran tarafin bilincli, planli ve koordine adimlariyla ilerlerken herhangi bir mudafaa hatti olusmadi, cogunluk mudafaa gereginin farkina bile varamadi.

    edit: bu gozlem, bu yazdiklarim, ilgili kamp haberinin gercekliginden de bagimsizdir*. bu tek tarafli savasin varligini abc gazetesinde tam ne oldugunu anlamadigim bir fotograftan cikarmadim. yalniz, umit ozdag'la pek ortak noktam yoktur ama genelde bosa sallayacak bir adam da degildir.
  • eğer bu haber doğruysa elbette çok önemlidir fakat ne yazık ki türkiye için yeni bir olgu da değildir. ülkücüler 70li yıllardan bu tip komando kampları konusunda deneyimlidirler. ama bunların sonuçları ne yazık ki çok ağır olmuştur. ülkücüler sol siyaseti zorla silahlı çatışmaya çekmişlerdir ve bu nedenle yüzlerce kişinin öldüğü düşük yoğunluklu bir iç savaşın kapısı aralanmıştır. bu iç savaş da 12 eylülün meşruiyet temelini oluşturmuştur.
  • 1950ler'den itibaren sistematik şekilde türkiye güvenlik aygıtının içine nato tarafından yerleştirilen, anti-komünist ideolojide ve olası sovyet işgaline karşı ülkenin farklı yerlerinde konuşlandırılmış kontrgerilla yapılarının; 15 temmuz natocu darbenin ardından güvenirliğini yitirmesi sonrası el yordamı, ahbap-çavuş ilişkisiyle ''yerli ve milli'' şekilde yeniden oluşturulmasını içeren başlıktır. işin acı tarafı; 90 yıllarda yaratılmaya çalışılan güvenlik kuşağında, adapazarı'ndan artvin'e uzanan bölgede, işe koyuluyorsun ama her attığın adım birileri tarafından kayıt altına alınıyor. derin devleti derin yapan gizlilikleridir, düsturuna rağmen kimin eli kimin cebinde olduğu bilinen bir hal alınmış vaziyettedir. unutmadan ekleyeyim, bu ülkenin güvenlik kuşağından şah çıkmaz, piyonluk onlar için büyük payedir.
  • ülkenin şiddet eğilimli ve cahil kesiminin iç savaşa hazırlandığının kanıtıdır. bir an önce durdurulması gereken yasadışı aktivitedir aynı zamanda. yarın bir gün iran gibi olacağımızın veya haklı olduğumuz bir durumu demokratik şekilde protesto ederken öldürülmeyeceğimizin garantisi yok. mevcut iktidarın gezi eylemlerinde resmen cinayet işleyen sempatizanlarına verdiği cezalar ortada. yoksa vermediği cezalar mı deseydim? son çıkan khk ile hükümet, bu tip eylemleri meşrulaştırdı. sonumuz hayrolsun.
  • miles kartları olarak okumazlarsa suratıma tükürün.
  • inanmadığım görüntülerdir. tabii ki daha fazla kanıt bulunmalıdır.

    iddiaya göre yedi kamptan altı tanesinin yeri tespit edilmiş, bu yerleri tespit edilen kampları gidip basmayan chp ve iyi parti vekilleri muhalefetim diye gezmesin ortalıkta.

    ha diyelim ki ispatlandı, ne yapılabilir? adamlar istifa ne demek bilmiyor, ve sandıkla da gitmeyi düşünmüyorlar demektir.

    vah ülkem vah.
  • simdi burada sormak istedigim bir soru var.varligindan bu kadar emin olunan bir sistemin icerisine sizip bunu kanitlayip,uzantisi verilmis olan haberdeki gibi yuzeysellikten uzak olmayan bir sekilde sunulsaydi olay buyuyebilir ve desteklenebilirdi.
    muhalefetin hatasi en basindan itibaren bu zaten.ıddiandan eminsen bunu karsi tarafa kanitlarla sunmalisin.bir dunya arastirmaci muhalif gazeteci var.sen partinin ust duzeyleriyle bir araya gelip "bak arkadasim boyle bir iddiamiz,duyumumuz var,bu konunun uzerine gidelim ve karsi tarafa bunu curutecek tek bir done bile vermeyelim" kararliliginda olursan en azindan ortada kalmis oy verenleri safina cekebilirsin.
    ayrica bir iddian varsa bunu da sonuna kadar devam ettirmelisin.3 gun sonra unutup yeni bir iddiayla halkin karsisina cikinca zayif muhalefet oluyorsun iste boyle.
    not:bu arada troll degilim.yandas degilim.sadece fikrimi soyleyen bir vatandasim.
hesabın var mı? giriş yap