• kemal kılıçdaroğlu'nun şu sıra yaptığı davranış.

    durun. bi dinleyin.

    lan kardeşim. millet geçim derdine düşmüş. yediği, içtiği her şeye zam geliyor. analar, pazardan boş torbalarla eve dönüyor. ev fiyatları, kiralar uçmuş. akaryakıt ve vergi zamları bir türlü durmuyor. araç almak hayâl olmuş. tüm bunlar yetmezmiş gibi milyonlarca sığınmacı ülkeyi istilâ etmiş. ekonomik krizin üzerine hem ulusal güvenlik hem de bir ekonomik darbe daha gelmiş.

    şuralardan yürümesi, iktidara yüklenmesi, halkı arkasına alması gereken kişi memlekette her problem çözülmüş gibi selahattin demirtaş'ın derdine düşmüş bunu konuşuyor. yoldan 100 kişiyi çevir demirtaş kaç kişinin umrunda?

    lan bana ne? bize ne lan? bize ne?

    kaç oy getirecek lan bu konu? mutfak masrafının, faturasının, oturduğu evin, verdiği verginin artışını düşünmeyip de bu cezaevindeki terör örgütü destekçisinin derdini kendine dert edinenin de aklını sikeyim.

    kemal kılıçdaroğlu, partisi ne zaman halk nezdinde yükselişe geçse saçma sapan çıkışlarla muhalefetin gücünü taça çıkarıp yıllardır bilinçli bir şekilde rte'ye ve akp'ye bu şekilde gollük orta açıyor.

    sizce memleketin gerçek sorunu selahattin demirtaş ve osman kavala mı?

    tükendi lan millet, tükendi. halâ bile isteye dikkati başka yerlere çekiyor. çünkü bunun için yıllardır o koltukta. akp'nin en büyük neferi bu adam.
hesabın var mı? giriş yap