• milletin bazı kesimleri evinde soba bile bulamayıp donarken, milletvekillerinin mecliste daha rahat, sıcacık uyuyabilmesi için yapılan eylemdir.

    fakire de dua etmesini, elindekiyle yetinmesini söyleriz ne olacak ki?
  • böyle bir şey olamaz lan mesleğe başladık bir tarafımızdan terler akıyor maaş alıcaz diye ısıtmalısını falan geçtik hava yastığı olsun diye bakıyoruz adamlar ısıtmalı istiyor.
    .zaten hepsinin aracı audi a6dan başlıyor ve mercedes e serisinden başlıyor. bunların parası bizden çıkıyor bir de. gerçekten hakkımı helal etmiyorum.
  • kıç yalaması da olsun alıştırdılar şimdi insanları o kadar yazık mahrum kalmasınlar.
  • adamların götü üşümesin diye biz açlıktan gebereceğiz sonunda.
  • milletvekillerine ısıtmalı araç diyerek goygoy yapanların yine siyaseti dövme temalı çalışması.. büyük millet meclisinde 64 tane mi milletvekili var amk... hem haberin detayındaki 64 rakamını veriyorsun, hem de milletvekiline ağzına geleni söylüyorsun.

    bugün alacağın makam aracı standardındaki hangi passat'ta veya audi'de deri koltuk veya koltuk ısıtma yok acaba.. makam aracı standardını siktiret, normal donanımda olanlarında bile koltuk ısıtma falan var.. devletin bir birimine makam aracı oluyorsun ve bu devletin temeli, türkiye büyük millet meclisi.. istersen 90 model kartal bulalım.. yıllardır aynı geyik amk, makam arabalarına biniyollaaaaa... koskoca devlet kurduk, makam arabalarıyla batıyoruz.. kapatalım gitsin bari ne uğraşıyoruz.
  • milletvekiline maaş bile verilmesin arkadaş! zaten zengin adamlar vekil oluyor bu ülkede. verilmesin maaş, makam aracı. yemek bile verilmesin öğlen, kendi ceplerinden ödesinler. bunlara rağmen vatana, millete hizmet edecek adamlar buyursun olsun vekil. tabii vekil olunca yolsuzluk yapanın, kupon arazileri falan kapatanın da dür defterini. bak 1 tane aday adayı bile bulabiliyor musun o zaman?
  • milletin arabasında klima bile yok. onu geçtim arabası yok.
  • tamamına alınıyorsa, chp ve iyi parti başta olmak üzere muhalefet buna tepkisini göstermeli.
  • bahsedilen arabalar ya volkswagen passat 2.0tdi ya da audi a6 dır. ankarada ne zaman yola çıksam arkama siyah çakarlı a6 veya passat yapışıyor. ne diyelim efendim devletin malı deniz yemeyen keriz.

    sırf kamudaki bu saçma ihtişamdan vazgeçilse makro düzeyde bir farklılık olacağına inanıyorum açıkçası
hesabın var mı? giriş yap