• daha önce açılmamasına şaşırdığım başlık. şaşırtmamıştır, grupta futbolu bilen tek ülke olmasına rağmen bu basit gruptan dahi çıkamamıştır. kına stokları tükenmediyse bir bakandan kınaları yakın tweeti bekliyoruz. an itibarı ile bir kez daha gerçekleşendir.
  • tarihte cok fazla gerceklesen olay, bir rituel adeta.
  • 16 yıl olacak.
  • kimse yazmadan yazayım. akp iktidarı döneminde gerçekleşmiştir.
  • sadece akp döneminde değil, anasol-d ve çiller döneminde de gerçekleşmiştir.
  • ne zaman bir takim sampiyon olamasa, kupaya katilamasa "tarihte kac kez yaptik ki buna uzuluyoruz" diyen binlerce turk insani zekaliyi yine ortaya cikaracaktir.
  • neredeyse üzülmediğim hadise,

    1. yıldırım demirören'in beşiktaş'tan sonra milli takımın da içine etmesi. gitseydik bu tümör büyürdü. haa şimdi söküp atar mıyız işte orası şüpheli. ulan g.tüm gibi bir maç oynadıktan sonra* pişmiş kelle gibi sırıtan abdullah avcı gibi bir cemaatçiyi o kadar süre takımın başında tutarsan tabi ki umutlarını son maçta böyle bir yerlerimize sokarlar*. o an kovacan o adamı arkadaş. bir de futbolculara verilen astronomik primler. vermeyin lan. onurları için oynasınlar. haa bir de şu gurbetçi futbolcular ile ilgili, (bkz: taşıma suyla değirmen dönmez). altyapı altyapı ve altyapı. bir süre sonra gurbetçiler gelmeyecek türkiyeye. çünkü kendilerini sistemsiz bir sistemin içinde buluyorlar ve kendilerini gösteremiyorlar. bakın mesut özil'e. almanyayı seçti 2010'daki başarısıyla kendini gösterdi.

    2. fatih terim gibi bir artistin artistliğine artistlik katmasına sebep oldunuz. adam kendisini kahraman kurtarıcımız gibi gördü. iyice bir yerleri kalktı. daha sonra galatasaraydan şutlandı*

    3. sneijder için. iyi mi oynadı kötü mü oynadı onu bilmem ama maç kaybetmeden dünya kupasına giden takımın 10 numarası adam. gol attıktan sonra sevinç gösterisi yapmayarak adamlığını konuşturmuş, nasıl bir takımda oynaması gerektiğini göstererek terim'e ve onu eleştirenlere cevap vermiştir.

    4. üzülüyorum. çünkü takım için debelenen arda, semih, nuri...*gibi adamlar dünya kupası gibi büyük bir organizasyonda kendilerini gösteremeyecekler. volkan, oynamasa da emre gibi tümörler var bu takımda.

    5. yine kupada hangi takımı destekleyeceğiz diye kendi kendimize soracağız. ben yine 2010 dünya kupasında olduğu gibi hollanda ve almanya diyorum sözlük.

    6. ruh yok ruh yok diyorlar. ama iş sadece ruh ile yürümüyor artık.
  • sebebi son macaristan maçından sonra biten umutların tekrar yeşermesinin ardından son maçı kaybetmemiz olduğundan, daha bir moral bozan olaydır. tek sevindirici olabilecek olay, volkan demirel'in artık milli takıma çağrılmama olasılığının düşüncesidir kendi açımdan.
hesabın var mı? giriş yap