• vakıfbank'ın kredi kartı seyahat programıdır. toplanan world puanlar uçak bileti alımında 3 ile çarpılır. her bilet için 20 tl servis ücreti alınsa da her türlü karlı çıkılan bir kampanyadır. puan yetmediğinde puanınız eksiye düşürülerek avans puan da kullandırılabilir. bankaların müşteriye yarayan ender kampanyalarındandır.
  • vakıfbank bünyesinde kredi kartı olan herkesin faydalanabildiği müşteri odaklı bir seyahat programı iken artık adios, maximiles gibi kart çeşidinde dönüşmüştür. yakında puan katsayıları de 3ten 1.25e filan düşer vakıfbank da diğerlerine benzer.
  • 250 tl gibi komik bir limitle tarafıma gönderilen, limiti arttır deyince diğer limitleriniz yüksek diyen, diğer limitleri azaltıp tekrar arttır deyince bu sefer kartınız yeni arttıramayız diyen bir bankaya ait kredi kartı. şu ülkede bir tane bankaya da güvenelim artık.
  • vakıfbank'ın uçak almanızı sağlayan kredi kartıdır, ben onların yalancısıyım:

    --- spoiler ---

    milplus kartlar ile tüm alışverişlerinizden kazandığınız worldpuanları milplus ile kat kat daha değerli kullanarak uçak ve bileti alabilir, otel/tur rezervasyonu yaptırabilirsiniz.
    --- spoiler ---

    uçak ve bileti alabilirsiniz tabii.
hesabın var mı? giriş yap