• 19-20-21-22 mayıs 2022'de yapılmasi planlanan ve bugün 4.gunune giren müzik festivali

    bugün pentagramin sahne alacağı festival.
    konser 3 gündür devam ediyor, ve izlenimler:

    1. 21 mayıs'ta çıkan dolu kadehi ters tut konserinde solistin eğlenceli sesini pek duyamadım, çünkü dinleyicilerin sanırım hepsi şarkıları ezberlemiş, koro sesi vardı alanda:)

    2. 19 mayıs'ta çıkan yaşlı amca nin ilk 5-6 şarkısında temiz vokal sesi alamadık maalesef. sonra biraz düzeltti ama seyircilerden defalarca yapılan 'ses gelmiyor' uyarılarına engel olamadı.

    3. 16.45'te başlayan ön grup diyebileceğimiz; vals/ inanç başarır ve mahzen konser ortamını ısındirma açısından iyiydi.

    4.sahneye 10-15 metre mesafede izleme şansı buldum konserleri 3.gün sonuna kadar, herhangi bir kargaşa/arbede görmedim diyebilirim, lavaboya toplasan 2 defa gitmişimdir, mobil pisuvar koymuşlar, bu güzeldi.

    5.sena şenerin konser performansı spotifyda dinlediğimden daha kötü çıktı, belki şarkıyı doğru söylüyor ama hisli/duygulu değildi.

    6.en çok beklentimi aşan grup kesinlikle marsis ve pinhaniydi.

    7.en çok beklentimin altında kalan da cem adrian'di.

    8.konser alanından gece 12'den sonra otogara dolmuş göremedim, yüzlerce tek gün için gelen insanların bu şekilde taksiye binmek zorunda bırakılmaları hoş değildi.

    9. telefon şarj etme ücreti 20 liraydı, su da 7 lira ve tokenla yapılabiliyordu ödemeler, hiçbir şey almadım içerde, zaten içkiyle aram da yok.

    10. konser aralari ortalama yarım saat sürdü, her gün 5 farklı sanatçı vardı, bu aralarda ilk 2 gün metal ağırlıklı çalmalari sevindirirken, dün özellikle dikkat ettim keko rap dediğimiz akımın öncülerini verdiler, ve sözler yine ezberlenmis, sahne önündeki z kuşağının çok hoşuna gitti.

    samsun grand sheraton'daki konser alanında tahminim ortalama 7000 kişi vardı.
hesabın var mı? giriş yap