• bill gates'e göre pandemi sonrası olacak durum.

    bill gates'e göre, pandemi sona ermeden önce büyük ihtimalle milyonlarca insan hayatını kaybedecek ve bu ölümlerin çoğu hastalığın kendisinden değil, koronavirüsün sağlık sistemleri ve ekonomiler üzerindeki baskısından kaynaklı olacak.
    bill gates adeta bir virüs-toplum mühendisliği ile pandemi krizini yönetiyor. aslında bunu davos mafyası adına yürütüyor.

    bilim adamı filan olmamasına rağmen virüsün geleceğine yönelik fetvalar veriyor, aşının şart olduğunu empoze ediyor, yeni normal denen totaliter vahşi kapitalizm koşullarının sözcülüğünü yapıyor.

    bill'in asıl niyeti, virüs sayesinde dünyadaki her bir insanı, çipli aşılarla koşulsuz bir denetim altına almak. bunu da devlet adına değil küresel çapta devletleri kontrol eden büyük sermaye adına yapacak.

    devamı.
  • çipli aşı dedi ya lan.

    oğlum siz akıllanmazsınız hakikaten, acımıyorum bile.

    4 cc bir sıvının içine nano boyutta çip koyacak teknolojisi olan adam senin boklu götüne onu sokmakla niye uğraşsın.

    yıllardır anırdı bu adam yakında gelecek bir pandemi ile dünya büyük risk altında diye. nereden biliyordu, zira bu tip virüs salgınları insanlık tarihi boyunca mevcut. en yakını domuz gribi, sars, mers.

    edit : sinirden tüm imla kurallarını imha etmişim, kusura bakmayın.
  • insanları zor zamanların beklediğini belirten bill gates açıklaması.

    tabii bu lafı söylerken ümraniye kıraathanesinde pişpirik oynayan dayının kıçına çipli aşı enjekte edip beyninden geçenleri okumayı hayal ediyordu.

    ileride ne bu çip mip diyen olursa diye 1 numaranın capsi

    görsel
  • yerinde tespit . insanlığın kaderinde olan bir durum ve tarih tekerrür edecek , bu komplo teorisi üretenler ikiyüz yıl önce bu duruma tanık olsaydilar çip değilde zehir filan olurdu muhabbet , düz yaşayın , inanın tertemiz oluyor.
  • bill gates in bilim adamı olmadığı iddiası da güzel. birader bu adam babadan kalma sermaye ile iş hayatına atılmış kayserili tüccar filan değil. büyük bir imparatorluk kuran bu amcayı yargılamak yerine ne dediğine dikkat etmek gerek.
  • rönesans öncesi avrupada cadı yakan kafa bugün aşı hepimize çip takacak diyor. hayır sadece kendileri ölüp gitseler önemli değil toplumun sağlığını da tehlikeye sokuyorlar.
  • doğru açıklama.

    hatta şu anda bile binlerce insan, coronavirüs'ten değil, pandeminin sebep olduğu sağlık sistemindeki sorunlardan dolayı ölüyor.

    boşuna değil, ölüm istatistiklerinde gözlenen abartılı artışlar.

    evlerimize kapanıyoruz ve ister istemez her kafese kapatılan hayvan gibi hareketliliğimiz azalıyor, kötü besleniyor, kilo alıyor, saldırganlaşıyoruz.

    tabi tüm bunların kalp ve ruh sağlığımız üzerine etkileri var.

    şu dönemde kalp krizi geçirmek, kanser kemoterapisi görmek, hayır tüm bunları geçtim bir basit ameliyat, hatta diş tedavisi bile geçmişte olmadığı türden riskler içeriyor.

    doğal olarak, pandeminin yarattığı ciddi bir sağlık sistemi krizi ile karşı karşıyayız.

    futbolcu, manken, imam ve politikacılara kazandırdığımız paranın onda biri kadar sağlık sistemlerine para ayırmaya karar verirsek, tüm bu sorunların üstesinden gelebiliriz.

    ama yok futbolcu ve mankenler çok para kazanmaya devam etsin diyorsanız.

    ne yazık ki milyonlar ölmeye devam edecek.

    ***

    size bir de bedavadan amme hizmeti. ekşi yazarlarının iq'larını yazdıkları tek kelimeden tanıma rehberi

    1) vahşi kapitalizm, emperyalik dünya düzeni, büyük resim, soros çocukları, neoliboş kelimelerini kullanıyorsa, iq'su 100 ve altıdır.

    2) coronavirüs safsatası, bak maske takmadım bana bir şey olmadı, aşıları üçüncü dünya ülkelerinin vatandaşları üzerinde deniyorlar vs gibi zırvalar mevcutsa, iq skoru 90 ve altındadır.

    3) maske takmak bir işe yaramaz, belarus ve brezilya devlet başkanları gibi coronavirüs nerede ben görmüyorum gibi laflar ediyorsa iq skoru 80 ve altı.

    4) çipli aşılardan bahsedip, aşı olmayın, aşılarla gizli emellerini gerçekleştirecekler falan diyorsa, ileri düzey primat zekası: 70 ve altı.

    5) ve geldik en favori zeka düzeyine. ateş ölçeri alnıma tutmayın, hipotalamusumu bozmayın gibi muazzam vecizelerle geliyorsa, sıradan bir şempanze ile yarışan zeka düzeyi: iq skoru 60 ve altı.
  • çipli aşı, ahahaha.
  • bill gates, evet bilimadamı titri taşımıyor. fakat herif dünyanın en zeki adamlarından biri ve aynı zamanda da en zengin adamlarından biri ve aynı zamanda da senelerce önce microsofttan emekli olup onmilyarlarca dolarlık parayla dünya ölçeğinde sağlık, çevre projeleri yapan biri. birlikte çalıştığı bir sürü bilimadamıyla sürekli toplantı yapan ve yanında her yere bir torba kitapla giden, kendini geliştirmeye yıllardır servet harcamış ve harcayan bir adam. bu kadar zeki bir adama sırf gençliğinde tıp veya biyoloji okumamış diye sen ne anlarsın cahil demek abes oluyor. uzmanlık önemli, ama bu kadarı uzmanlığa değil diplomaya önem vermek oluyor arkadaşlar. vakfında ona brifing vermekle ve sağlık-çevre konularında proje geliştirmekle görevli, sınırsız araştırma kaynağına sahip bir sürü uzman var, istese yarın üniversite kurar. senelerdir söyledikleri da çıkıyor, çünkü adam bizim gibi 9-5 çalışmıyor, bütün vaktinde okuyup kendini geliştiriyor.

    komplo teorilerine inanmıyorum, bu adamın da daha fazla zengin olmak için dünyaya yalan söyleyeceğine inanmıyorum.

    adam diyor ki bu yoğunluk ve ekonomik zarar sebebiyle virüsün öldürdüğünden daha fazlası ölecek. peki bu doğru mu? evet. türkiye şu son döneme kadar nispeten iyi gitti, ama ben kendi ailemden insanlar biliyorum, ağır hastalıklarına rağmen hastaneler tedavileri ertelediler, kestiler, covid’e yoğunlaştılar. başka ülkelerde çok daha fazlası oldu, yoğun bakımlar taştı, covid’li hastalar yerlerde kaldı. bu durumun covid’li olmayan milyonlarca insanın da tedavisini aksatacağı, pek çoğunun yetersiz destekten ötürü 5-10 sene yerine yakın zamanda öleceği, ama kayıtlara covid diye geçmeyeceği belli değil mi o zaman. bütün ekonomi durmuşken sağlık harcamalarının finanse edilmesinin gitgide zorlaşacağı, sağlık çalışanlarının gitgide risk aldıkları için ya hastalıktan ya da tükenmişlikten ötürü ayrılacağı. bunun da işleri daha beter hale getireceği.

    biz bunları dünya sağlık örgütünden bu netlikte duyabiliyor muyuz? hayır. ama gates söylüyor işte. nedir bu altında ille kötü niyet aramalar?
hesabın var mı? giriş yap