• formula 1'in hurda yığını.
  • sonunda külüstür motoru bıraktılar arrowsun gecen sezon kullandığı asiatech motoru kullanıcaklar ama bu onları sonuncu olmaktan kurtaramıcak zaten parayı bastıranın pilot olduğu sponsor yalakası yarışcı ruha tamamen ters loser bi f1 takımı....
  • önümüzdeki sezon pilot yarıştırmak için 5milyon$lik sponsor anlaşması şart koşmuş olan loser f1 takımı *
  • 2003 sezonu için britanyalı pilot justin wilson ile anla$an takım. wilson'un beraberinde 2 milyon dolarlık sponsorluk anla$ması getirdigi ifade ediliyor.
  • 2003 formula 1 sezonu için ford cosworth ile bir yıllık bir anlaşma imzaladıklarını açıklayan, dar bütçeli f1 takımı. nisbeten 2002 sezonunda diğer tüm sezonlarından bile daha iyi bir performans sergilediği söylenebilir.
  • sahip paul stoddart tarafından, 2003 formula 1 sezonunda orta sıra takımı olacagı iddia edilen f1 takımı. sahibin söylediklerine göre justin wilson gelecek sezon podyuma bile çıkabilir, edebilirmiş.

    yine sahibin eklediklerine göre minardi takımının 19 yıldan bu yana sahip oldugu en güçlü paketi 2003 sezonu için ellerinde bulundurduklarını ve bu yüzden, 2003 sezonu için gerçekten iddialı olduklarını vurguluyor.
  • formula 1den söz edilirken sürekli aşagılanan düşük bütçeli f1 takımı. pek önemli başarılara imza atmadığı iddia edilir.

    öncelikle gerçek başarının tanımını yapmak gerekiyor. minardi'nin ust sıralara oynaması yada her yarış puan alması tabiki pek mümkün değil. kapitali olanlar bu sporda daima başarıya daha yakın olacaklardır ama kapital olmadan da bir şeyleri gerçekleştiren takımlarda var bunlardan biri olarakta ben minardiyi gösteriyorum.

    evet bu güne kadar çok fazla puan alamadılar, yada podyum göremediler. zaten takım yetkililerinin belirttigi de bunlar degil hedefleri gayet mütevazi; takımlar sıralamasında ilk 10 a girmek. eger minardi önüne koydugu hedefi, yıl sonunda gerçekleştirebilirse, gerçek başarıya ulaşmış demektir.

    bir de başka açıdan bakalım...
    mclaren, sezon sonunda takımlarda ve pilotlarda birincilik istiyor ve bunu sezon sonunda gerçekleştiremiyorsa, bu onların başarısız oldugunu gösterir. yok 2.'ligi hedefleyip gerçekleştiriyorlarsa bu başarıdır.
  • 2003 formula 1 sezonu için sürücülerini ve araçlarını tanıtırken pek bi iddialı görünüp, bizim siyasetçiler gibi "bu şeçimlerden 30-35 belediye başkanlıgı bekliyoruz" tadında açıklamalarla gündeme oturup, hemen sonrasında michelin ile anlaşmalarını fes eden ardından göt gibi ortada kalıp, düz ve oluksuz lastikler üreten -bilindiği gibi bu tip lastiklerin f1de kullanılması yasak- bir firmanın -avon- lastikleri ile idare etmeye çalışan, bu gibi bir rezilligi de "abi hakketen bizim araca çok iyi geldi bu lastikler" şeklinde beyanatlarda bulunmaktan geri kalmayan f1 takımı.
  • zavallı görüntüsüne rağmen benim her zaman sempatiyle izlediğim ve yakınlık duyduğum bir formula 1 takımı.
    korkunç bir imece duygusuyla yarışan ve aslında kendinden çok daha fazla bütçeyle bu işe giren bazı takımlarla kafa kafaya da yarışabilen bir takımdır minardi. adındaki minimalist çağrışım bile hep bir alaycılık duygusu uyandırır ister istemez. ufacık bütçeleriyle formula 1 in artık deja vu adını verdiğim pistlerinin farklı bir tadıdır minardi. abartıp neredeyse proleteryanın takımı diyeceğim ama o kadar da değil. jos verstappen gibi bir adamın bu sene bol bol motor faciası yaşatacağı kesindir yalnız.
  • formula 1'de ekonomik nedenlerle gridde yer alması bi hayli zorlaşan iki takımdan biri.

    fia'nın almak üzere olduğu bir karara göre, jordan f1 ile birlikte yardım alacak olan f1 takımı. fakat mclaren ve bmw williams yetkilileri jordan f1'in daha köklü bir f1 tarihinin olduğunu fakat minardinin ise yardım etmeye değer bir takım olmadığını düşünüyor.

    yanılıyorlar. kaybolup giden arrows f1 gibi minardi de f1 tayfının bir rengidir. kaybedilmemelidir. korunmalı, kollanmalıdır.
hesabın var mı? giriş yap