• artık bu konunun ciddi ciddi masaya yatırılması gerekmektedir ve haklı taleptir.

    özgecan aslan olayından sonra insanların içine tedirginlik girdi. artık hepimiz son yolcu olmaktan korkacağız. isterse sürücüsü dünyanın en iyi, en tonton şöförü olsun. zaten trafikte de tam bir canavarlar. bütün minibüs şöförlerini kastetmiyorum, tenzih ediyorum elbette ama çoğu zaten asabi, saygısız, korkunçlu, insan hayatını hiçe sayarca araç kullanan, trafikte kadın sürücülerin üzerine üzerine araç süren, yolcu güvenliğini hiçe sayarak kapıdan taşmasına rağmen hala yolcu alan, kapıyı kapatmadan seyahat ettiren insanlardan oluşuyor. ve şimdi de bir minibüs şöförü katliamına maruz kalan bir kardeşimizden olduk.

    kaldırılsın. yerine belediyeye ait araçlar konsun. başka ülkelerde minibüs diye birşey yok. niye biz bazı kişilere para kazandırmak zorundayız. madem öyle belediyeler kazansın. en azından yeri yurdu belli insanlar çalışır, para kazanır, ekmek yer.

    buna sarı dolmuşlar da dahil. sarı dolmuşların kimlerin elinde olduğunu da biliyoruz. türkçe bile konuşmuyorlar.

    *hangi başlığı denediysem "istanbul'da minibüslerin kaldırılması"na yönlendirdi. benim üstüne basarak yazmak istediğim konu tam da bu sadece istanbul ili ile sınırlı değil, türkiye geneli için geçerli. varsa açılan başlık o başlığa yönlendirilsin lütfen, devamlı ekşisözlük mesaj yeşilini yakan "şu konudan şu konuya taşındı" mesajını almamızı sağlayan moderatörlerin bilgisine.
  • sonuna kadar destek verdiğim.
  • artık sürekli kafamı kurcalayan, belki de haklı istek.
    http://m.radikal.com.tr/…ti_mahkemelik_oldu-1386272
    minibüsleri kaldırmak o iğrenç kafa yapısını değiştirmeyecek diyenlere katılıyorum. ama bu şartlar altında öncelik korku olmalı. korkmalılar. ekmek teknelerine zarar gelecek. o sapkın insanları önce işsizlik ve açlıkla tehdit edeceksin. ekmeği tehlikeye girecek. yani bu ihtimal sürekli gündeme gelsin istiyorum.
    abovv minibüslerin kalkma ihtimali de varmıış!
  • minibüsü kaldırmanın bu olayların çözülmesiyle uzaktan yakından alakası yoktur. insanın insana bakış açısı değişmedikçe insanlar isterse gitmek istediklere yerlere ışınlansın, yine bu vakalar devam eder. üstteki arkadaşın da söylediği gibi "eğitim şart".
  • ben bıktım bu minibüsçülerden. trafik tıkanıklığının yegane sebeplerinden birisi budur. büyük bir rant kapısı haline gelmiş.

    sinyal nedir bilmez.
    kırmızı ışıkta geçer.
    dakikası dolmadığı için önü boşken gitmez.
    dakikasi dolduğu için yardıra yardıra gider hatta seni sıkıştırır.
    olur olmadık yerde durur.
    yolcu indi bindi yaparken dörtlü yakmaz.
    bir anda önüne kırabilir.
    kendisi hep haklıdır, münakaşadan haz etmez.
    çoğunun yolcuya saygısı yoktur.
    bir çoğu alkolik veya madde bağımlısıdır.
  • yol ortasında kavşakta durup trafiği mahveder

    ücretleri pahalı .
    aktarma yok .
    güvenlik yok .
    önümüzdeki durak ne bilemeyiz .
    çok tehlikeli şöförleri var (her an kavga yapacak gibiler )
  • (bkz: up)
  • kesinlikle ve kesinlikle!
    (bkz: minibüsler kaldırılsın)
  • bostancıda yaşıyorum, bu semtin en kötü tarafı minibüse binmek zorunda olmak gerçekten. sol şeritte durup adam indirmeler, müşterilere mağara adamı gibi davranmalar vs vs. medeniyetten nasibini almamış boş insanlardan kurtulmak için minibüsler kaldırılsın. belediye otobüsü candır
hesabın var mı? giriş yap