• türk telekom'un açıkladığı olay. fiyatlar 8 mbps 4 gb kota 29 tl, 8 mbps 6 gb 39 tl, 8 mbps sözde sınırsız 49 tl.

    şimdi zurnanın zırt dediği yere, şu sözde sınırsız olayına gelirsek telekom adil kullanım sınırı diye bir şey icat etmiş ve internet bağlantısı olan birisinin ayda 15gb'dan daha fazla veri indirmemesi gerektiğine kanaat getirmiş. bu yüzden fatura döneminde 15gb'yi aştığınız anda bağlantı hızı 512kbps'a düşecekmiş.

    http://www.chip.com.tr/…a-sinirli-gibi_12728_3.html
  • yok artık daha neler, ayda 15gb'dan daha fazla veri indirmemesi gerektiğine nasıl kanaat getirmişler acaba yakında sadace 08:00-18:00 arsı internet kullanılması gerektiğine diğer saatlerin gereksiz olduğuna vb. şeylere kanaat getirirler bunlar
  • 1 mbps bağlantı hızını tamamlayamayan telekom santrallerinin 8mbps'i nasıl tamamlayacağı sorusunu beraberinde getirmiştir.

    ayrıca; burası hep entry dolar. seni seviyorum hadise, call me later.
  • ayda 120gb'ı rahat bulabilen 1mbps kullanıcılarını da yola getirmek için yapılmış bir çalışmadır. bu sayede ne kadar indirme miktarını azaltabilirlerse o kadar kar olacaktır. çünkü ortalama 1mbps sınırsız kullanıcısı 2 günde 15 gb'ı aşabilir. geri kalan 28 günde hızını şimdi kullandığının yarıya düşürmüş olur çakallar.
  • sınırsız tarifedeki internet kullanıcılarının telekom'u çok sinirlendirdiğini gösteren tarife. link herşeyi özetliyor gibi.

    (bkz: harf oyunlu cin linkler)
  • pek çok insanın, quiknet'in altyapı çalışmalarının hızlanması için baskı yapmasına sebep verir, vermelidir, versin.

    edit: baktım quiknet'in bana geleceği yok, ben ona gideyim dedim. evimi taşır taşımaz bölgede altyapısı bulunan quiknet'e başvurarak telekom ve ttnet'in bilimum saçmalıklarından kurtuldum. rabbım herkeşe nasip etsin (amin).

    edit2: quiknet'e güvendik de iyi bok yedik.
  • ttnet fair usage policy (fup) denilen olaya girisiyor manasina gelir ki, gelecege yonelik kaygilarimi feci korukluyor. bir de tum firmalar buna mi gececek yoksa cesitlendirecekler mi onu merak ediyorum. hadi bakalim, basladi yine yeni adsl senlikleri. afiyet olsun.

    p.s: ulan tellcom tum sitelere dosedin bi bizim siteyi es gectin ya, ne desem bos sana :(
  • 1mbps'i doğrultamazken 8 mbps'i nasıl sağlayacakları sorun değil. adamlar bunun için yapmışlar zaten. 8mbps ile 15gb 3-4 günde dolacağı için, ayın kalan 25 günü 512kbps ile rahat rahat gezilebilecektir sldfkjdslk. sınırsız deyip de 15gb kota koymak mahkemede patlar gibime geliyor. bir imaj temizleme çalışması da olabilir. çünkü türk telekom'un en büyük rezaleti olur, öncekileri unutturur.
  • (bkz: #16146435)
  • türk telekomun hayın planlarının yeni bir adımı.

    bu tempoda giderse telekom gelecek sene 100 mbps bağlantı paketini açıklayacak. diğer tüm tarifelerdeki kullanıcılar 100'lük tarifeye terfi ettilecek, kerizler gibi sevineceğiz. ama bu paketten internete girmek yasak olacak. sadece mail hesaplarına falan girilebilecek, beş dakkadan fazla maillerine bakanların evini telekom yetkilileri basacak, "babanızın interneti mi lan bu? hayvan gibi sömürmeyin ipneler" diyip kaçacaklar. böylece hepimiz rahata ereceğiz.
hesabın var mı? giriş yap