• ev eşyası, kozmetik, giyim vb. ürünler satan japon markası. genellikle basit ve ucuz.

    mağazaları hareketli, çalışanlar sürekli bir şeyler anons edip ordan oraya koşturuyorlar.

    franchise veriyorlar. türkiye'de her türlü gider.

    http://www.miniso.com/
  • watergarden atasehirin en kalabalik dukkani. japon bi milyoncusu
  • ataşehir’in yeni açılan avm’si watergarden da mağazası bulunan japon markası. haftaya kanyon’da açılacakmış. dikkat çekici bir mağaza. zaten nerdeyse her ürünün testerını koymuşlar, şuna da bakayım derken mağazada kendinizi kaybedebilirsiniz. bir çok markaya muadil olacak ürünler var ve fiyatlar çok uygun. iş yapar, hızla da tüm türkiye’ye yayılır benden söylemesi.
  • geçen gün ataşehir’deki mağazalarına denk geldim. içinde ne ararsanız var. çalışanlar çok ilgili, bir çok ürünle ilgili bilgi aldım. çünkü ürünler çoğu yerde olan şeyler gibi gözükse de bi çoğunun artı özellikleri var. bluetooth hoparlör ve kulaklık bakıyodum uzun zamandır burada görünce direk atladım çünkü aynı özelliktekilere göre fiyatları çok uygun. telefon tutucular benim gibi sürekli telefon düşürenler için çok güzel. tutarken parmağınızı arkasına geçiriyosunuz düşse de düşmüyo hem de tablet gibi telefonu da masaya oturtabiliyosunuz. bi de içini açınca mandal gibi bi şey çıktı arabaya da asabiliyormuşuz sayın seyirciler. ben şimdilik 3 4 parça aldım. her ay yeni ürünler de gelecekmiş. gidilesi mağaza.
  • kanyon mağazası açılmış. çok çeşit nispeten ucuz ürünler var. tuvalet fırçası da var, takma kirpikte. ürün kalitesi çok dandik değilse tschibo gibi sadık bir müşteri kitlesi yaratır kendine. bir de yeni ürün frekansı önemli. tschibo bu konuda işin okunu her hafta yeni bir tema altında yeni ürünler ile çıkarttı. miniso'nun böyle bir konsepti olduğunu hiç zannetmiyorum.
  • kanyon şubesini bugün itibari ile ziyaret edip elimde kocaman miniso torbası ile çıktığım, inanılmaz güzel japon malları satan dükkandır.

    dükkanda çalışanlarla yaptığımız sohbette direkt kendilerinin geldiğini ve çok etkili ürünlerle yer alacaklarını öğrendik.

    ayrıca her mevsim yeni ürün ve temalarla bizi karşılayacak olup sürekli ziyareti gözümde kesinleştirmiştir.

    şuan kıştan bahara geçişi var.

    fiyatlar akıl almaz ucuz...
  • öncelikle japon pazarı diye girilir ama ürünlerin çoğu made in prc, hepsidir diyemem, hepsinin altına bakmadım neticede. ev için ıvır zıvır almayı seven abi ve ablaların ilgisini çekecek yer. meydan avm'de de şubesi var diyolla.
  • eğer siz de benim gibi gereksiz ama paketleri çok tatlı olan, çok da işe yaramayan, olmasa da olur ürünlerin hastasıysanız kesinlikle bayılacaksınız.

    daha önce burayı nasıl keşfetmemişim, nasıl miniso olmadan yaşamışım inanamıyorum.

    oda kokusundan, mükemmel not defterlerine, kozmetik ürünlerinden (bunlar biraz dandik), kulaklığa, uyku bantlarına (uyku bantları favorim herkese bundan hediye alıyorum) kadar çok da gerekli olmayan ama çok uygun ve güzel ürünleri var.

    sanırım oje olayına yeni girdiler ben daha yeni gördüm. ojeler 3.99 tl ama öyle bir şişesi var ki insanda tom ford oje almış hissiyatı yaratıyor. renkleri de çok orijinal ama kalite olarak tom ford kalitesini beklemeyin. alın dizin işte eve çok güzel duruyorlar *
  • japonmuş imajı çizen, kendine bunu pazarlama stratejisi olarak almış çinli marka. https://en.wikipedia.org/wiki/miniso
    ".... chinese low-cost retailer and variety store chain that specializes in household and consumer goods including cosmetics, stationery, toys, and kitchenware.[3] co-founded in 2011 by japanese designer junya miyake and chinese entrepreneur ye guo fu, the company is headquartered in guangzhou, china, under the chinese company aiyaya. ın 2015, the company's sales revenue reached $769.9 million.[4]"
  • armani si parfümünün şişe tasarımını alıp oje yapan firma. tabii aslında oje güzel, kalıcı.

    mağaza tasarımları insanı kısa süreli bir çılgınlığa itiyor ama kim neden buradaki cilt ürünlerine güvenip kullanır bilemem. dış görünümleri çok güzel, dekoratif olarak kullanılabilir.
hesabın var mı? giriş yap