• minoxidil isimli kıllandırıcı etken madde içeren saç bakım ürünü. bunun farklı markaları var, tam bir türk icatı olaraktan, "madem ki etken maddesi minoxidil ismini de bari minoxil yapalım" demişler. resmen öyle olmuş. değişiklik olsun diye sonuna forte eklemişler. neden forte eklendiği bilgisi için buyrunuz;

    (bkz: minoxidil)
  • 6 ay kullanan bir arkadaşımın kafasında oluşan körfezleri ormana çeviren solusyon.
  • harbi harbi saç çıkaran ilaç. istemsizce kafamın sol tarafını kaşıdığım için orada oluşan açıklığı kapatmaya başladığı gibi doğal olarak açılmaya başlayan yan tarafları da önce ince sonra kalın ve koyu tüylerle doldurmaya başladı bir buçuk ay içinde. yapan yapmış vallaa. ama kullanmayı bırakınca tekrar gider diyo prospektüsü.
  • sozlükte yazanları okuyup eczaneye koşarak gidip aldığım ürün.bioxcin falan bi işe yaramadı son umudum bu kaldı. biraz kullanıp bende yorumlarımı ekliycem.
    2 ay sonra gelen edit: bitkisel kökenli saç güçlendiricilere harcanan paraya pişman ettiren üründür. 2 ay sonunda saç telindeki kalınlaşması çok çok iyi böyle bi sorunu olan varsa alıp denemesini şiddetle tavsiye ediyorum. boşu boşuna bioxcine para gömmüşüz.

    istek üzerine edit: "nerde saç yoğunlaştı?" tarzında sorular gelmekte. şöyle bir açıklama daha yazayım. saçlarım benim en cok alnıma yakın bölgeden dökülüyordu.bende daha çok buralara uyguladım minoxili burada ki açıklık nerdeyse tamamen kapandı. ancak 2 ay sonunda 1 hafta kullanmayı bıraktım (maddi sebeplerden) tekrar saçlarım zayıflamaya başladı.buda bende uzun bir süre kullanmayı bırakırsam etkisini tamamen kaybedeceği gibi bir izlenim oluşturdu. karman çorman bir durum işte, devamlı kullanırsan süper ama bırakıcaksanız hiç başlamayın.
  • minoxidil içeren muadili rogaine kadar zor bulunmayan, spectral gibi berbat kokmayan umut kapısı. etkileri için henüz erken. her sabah ve her akşam saç ovarken duyulan his için (bkz: gür saçlılardan nefret etmek)
  • propecia ile birlikte kullanıldığında etkisini çok hızlı gösteren, kısa zamanda hem dökülen saçların bir kısmını çıkarıp hemde zayıflamış saçların kalitesini arttıran ve saçların dökülmesine ciddi ciddi engel olan ilaç...
  • ufak çaplı bir araştırma sonucu bana da kendini aldıran ürün. herkeste farklı etki yaratmasına karşın denemekte fayda var.
  • elinizin iç kısımında kıl folikülü olmadığı için bu kısım dışında bir yere sürmediğinizde bir problem yaratmıyacaktır,yüzünüzde tüylenme yapabilir saçlarınızda yarattığı bonus hissiyatı kayda değerdir.
  • eğer ebay'dan alışveriş yapmayı biliyorsanız türkiye'de satılan fiyatından daha ucuza alabileceğiniz üründür. etken madde aynı nasıl olsa.
  • dünyada 1988 yılından beri rogaine ticari adıyla kullanılan minoxidil etken maddeli ilacın türkiye'ye nihayet 20 sene sonra girdiğinde aldığı isim.. sağlık bakanlığının bu kadar geç onay vermesi enteresan..
hesabın var mı? giriş yap