• nasilki ancak bir serefsiz evladi bir icecegi yudumlayarak icerse, ancak 15 yasina kadar anasiyla hamama gitmis sunepe bir insan "misil misil" uyuyabilir.

    ne demek lan misil misil? siz hic uyurken misil misil ya da ona uzaktan yakindan benzeyen bir ses cikaran bir insan evladi gordunuz mu? su yataginda deli gibi uyuyan bir insan bile ancak siril siril, fisir fisir uyuyabilir, ki yastigini iki cekistirirsiniz adam gibi uyur, delikanli gibi horrzzz diye uyur zihhhhvgvvvfiiyuuuu siye uyur.

    cevresinde misil misil uyuyan birisini ihbar eden ya da yerini bilenlere tam bes bin lira mukafat verecegim.
  • birde bunun olduğun gibi görün tarzı klasik dürüstlük yaftalarıyla alakası vardır, şöyleki, dışardan mışıl mışıl, masum, kimseye zararı dokunmayan bir bireyken, uykunun derinliğinde pamelayla karların içinde fantaziden fantaziye koşarken bir diğer yandada patronunuzla doggy style çalışmalarını sürdürürsünüz. e bilinçaltı çöplüğü bu ne ararsan var. bir yandan ben mışıl mışıl uyuyor gözükeyim diğer yandan kutuplarda fantazilerle ısınayım. olmaz, sığmaz delikanlı adama..
  • bazı kendini bilmezler, -ki bunların erkek olması kaçınılmazdır- mışıl mışıl uyumanın ne olduğundan habersiz laflar edecek, "o ne öyle mışıl mışıl diye uyunur mu biz erkeğiz hörrrlelehhoho" diyeceklerdir, olabilir. oysa ki mesela, kadınlar çok şahane mışıl mışıl uyurlar, ben kendimden biliyorum (ki başkası bilmiyorsa kendi kabahati olsun) mükemmelen mışııılll mışıııll diye uyuyabilen bir insanımdır, hatta iki elimi hrıstiyan motifi dua eder gibi birleştirir yana çevirdiğim kafamın altına da koyarım, yüzümde signal gülümsemesinin son çeyreği ifadesi ile uyurum, mışııılll mışııılll diye. mışıl mışıl diye uyuyan insanlara sorun, şiltenin altındaki bezelyeyi de hissetiklerini söyleyeceklerdir.
  • buradan goruldugu kadariyla ibnelesmekten ziyade sumsuklesmek, miyminti bir mizaca sahip olmak ile iliskilendirilmis bir faaliyettir. misil misil uyuyan erkek de olsa kadin da olsa tepeden tirnaga disi de olsa affedilmez bir yanlis icerisindedir, horrrz gibi uyumak ya da melekler gibi uyumak arasinda bir secime tarafimdan mahkum edilmistir.
  • özellikle sabah saatin alarmı çaldıktan sonra tekrar geçilen uykuda mışıl mışıl uyunur..
  • kesin bit yeniğidir.

    ulan her gece kendiyle barışık, mışıl mışıl uyuyan masum olabilir mi?!!
  • kendimi bildi bileli uykuyla arası iyi olmayan beni son haftalarda kendisiyle tanıştıran uyku hali.

    resmen yastığa kafayı koyar koymaz huzur içinde uyuyorum, gece uyanmadan hem de, benim için bir ilk olduğundan dolayı da oldukça garipsiyorum.

    değişik bir mutlulukmuş sabah zinde ve mutlu kalkmak, bu yaşımda yeni öğreniyorum, mutluyum lan resmen...
  • bugün ne güzel mışıl mışıl uyurken babam uyandırmaya geldi.

    uyanır uyanmaz 'kabukları soyulmuş havuç kokuyor' dedim ve uyumaya devam ettim.

    uyanınca mutfağa girdim ve soyulmuş havuçları gördüm, annem soymuş kurutmaya bırakmış, kokusu çıktı herhalde :)
hesabın var mı? giriş yap