• hollandali adayin neredeyse benim kadar sisman oldugu yarismadir.

    edit: ingiliz olan cidden haketmis kazanmayi.
  • bu görüntüleri izleyip de içi kıpır kıpır olan varsa psikoloji bölümünde gitsin oedipus kompleksi hakkında ders versin amk.
  • sadece tersi pis türk kızının tersinden dönmesi başka bi tatlı.
  • ülkemizi temsilen 1964 türkiye güzeli ayten örnek'in katıldığı yarışma. ayrıca videonun 17. saniyesinde görüleceği üzere bütün güzeller arkaya doğru saat yönünde dönerken kendisi saat yönünün tersine dönerek türk kızının farklılığını ortaya koymuştur.

    edit: imla.

    edit2: 1964'te yapılan türkiye güzellik yarışmasında ayten örnek birinci olmasına rağmen aynı yarışmada 3. olan sinema oyuncusu nurlan san (coşkun) organizasyona yaptığı itiraz sonucu dünya güzellik yarışmasına katılmış.
  • herkes sağdan dönerken türk kızının soldan dönmesi, acemi askerlik günlerimi hatırlatarak yarmıştır.
  • viral ultra prima premium care reklamı.
  • akılla şunu getirmiştir

    (bkz: strong is the new skinny)
  • yunatıd kingdım'dan katılan ablanın olayın giriş bölümünde, şehla gözleri ile attığı şuh bakışları sayesinde kazandığını düşündüğüm yarışma.

    türk abla ile ilgili söyleceğim bir şey yok. *
  • görünen yarışmacılar arasında miss germany'nin sikip atması gerektiğini düşündüğüm yarışmanın tape'sidir. ama audio değil, video tape'sidir.*

    -- edit --

    adaletgenerali nickli çaylak arkadaşımızın konu ile ilgili bilgilendirici eki:

    "1964 yılında düzenlenen bu yarışma alanındaki on dördüncü yarışmadır. zira ilk dünya güzellik yarışması 1951'de yapılmıştır ve ilk yarışmayı isveçli aday kazanmıştır. 1964'de ipi göğüslemiş olan ingiltere, çok değil sadece üç sene önce 1961'de de tacı almıştı. ve bu yarışmadan bir sene sonra 1965 yılında da ingiltere yarışmayı kazanmayı bilmişti. yani bu yarışmanın yapıldığı dönem ingiliz estetik algısının yoğun hissedildiği bir dönemdi. ilginç olan; üst üste beş yarışmadan üç dünya güzeli çıkaran ingiltere'nin, bir daha ki güzelini 1983'te çıkaracak ve bundan sonraki hiçbir yarışmada birinciliği alamayacak olmasıydı. yapılan toplam 63 yarışmadan dört kez güzel çıkarabilmiştir ingiltere. ve bu skorla dünya güzelliğini en çok alan üçüncü ülke olmuştur. ilk üçün sıralaması şu şekildedir: 1) venezuela:6 - 2) hindistan:5 - 3) ingiltere:4. öte yandan türkiye ise; tek birinciliğini 2002 yılında azra akın ile almıştır."

    katkısından dolayı kendisine teşekkür ederiz.

    benden daha önce bu bilgiyi ronaldinho [(bkz: 1964 dünya güzellik yarışması görüntüleri/@ronaldinho)] nickli yazar arkadaşımız size iletmiş olmasına rağmen ben adaletgenerali arkaşımızın özel mesaj atacak kadar ilgili olması nedeni ile gene de kendi entry'mde de yer vermek istedim.

    -- edit --
  • izlemedim ama kimse farketmemiş olabilir düşüncesiyle söylemek isterim ki türk kızı herkesin döndüğünün tersi yöne dönüyor. saygılar.
hesabın var mı? giriş yap