• üst edit: aynı konu daha önce yazılmıştı ancak sözlük yönetimi yazdıklarımı sildiği için bu başlık açılmıştır.

    25 mart 2019 günü yeni aldığım telefona kasko yaptırmak için (hiç adetim değildir aslında) (bkz: https://www.mobilkask.com.tr/) linkinden 0 850 595 0095 telefonu aradım.

    telefondaki kişi gayet nazikçe 700 liramı kredi kartımdan tek çekimle aldı. sonraki gün tüm gerekli belgeleri kendisine yukarıdaki numaraya whatsapp ile gönderdim.

    15 gün sonra kasko poliçesi ve fatura için aradığımda, evrakların eksik olduğunu ve kaskonun başlamadığını söylediler. tabii ki evraklar tamdı ve ortada kasko filan olmadığından, başlayan da birşey yoktu. paramı geri isteyerek bu kaotik ortamdan kurtulmaya çalıştım.

    üç ay boyunca türlü laflar ve mazeretlerle paramı iade etmediler. aslında bu şekilde bişey yaparken daima ekşi'yi check ederim, olumsuz bişey var mı diye..ekşi'de olumsuz bişey yoktu ama sonradan şikayet sitelerinde birçok şikayetin olduğunu gördüm. ne yazık ki olan olmuştu.

    firmanın sahibi y.yücesan isimli kişi beni başka bir telefon numarasından arayarak sosyal medyada olanlardan bahsetmememi, aksi halde bana karşı 5 milyon liralık tazminat davası açacağı tehdidinde bulundu.

    neticede benim paramı aldılar ve sonuçta hiçbirşey yok. paramı iade etmiyorlar. alinterimle kazandığım 700 lira haram zıkkım olsun. bu da benden sonrakilere ders olsun.

    not: aynı kişiye ait mobiltelekom firması da bulunmaktadır.
hesabın var mı? giriş yap