• hayvana eziyet edilen bir fotoğraf altına direk ''arkadaşlar bu yaptığınız çok günah, bu yaptığınız hiç doğru değil." yazıyorsa; bildiğimiz insan bu. bu insanları "fag" diye niteleyenler için (bkz: insan müsveddesi)

    (bkz: başlığın başa kalması)
  • bir de trolluk yapmaya çalışan versiyonları vardır ki çok fenadır. ''hababam sınıfıyız ama gençliğe hitabeyi de ezbere biliriz'' kafasındadırlar. elbette bu rezil görüntüyü ancak türk sitelerinde görebilirsiniz.
  • hayvanlara eziyet edilen resimlere tepki gösterince moralfag (kötü bi ünvan) olunur.

    hayvanlara eziyet edenlerin resmini paylaşan 4chan yavşakları da, openminded zanneder kendilerini. onlar internetin dibindedirler, evde kedi köpek beslerler ama o resimleri paylaşıp çok çılgın, çok uç, inanılmaz bir kişilik olduklarını kanıtlamaya çalışırlar.

    birde bunların zevk için, ameliyat videoları, kesme biçme videoları, kıyılmış biçilmiş el kol resmi biriktiren, tamamiyle sapık türleride var.
  • sırf sonunda fag geçiyor diye hakaret sananlar olmuş, 4chan zaten internet aleminin dibinde olduğunu bilen bir oluşum. burda herkes ayrı bir fag.
    moralfag, newfag, şölefag, bölefag.. bi dünya fag var.

    moralfag sadece bir sınıflandırma. kendi içlerinde olan bi troll sınıfını moralfag adı ile anıyorlar. hayvanlara eziyet ediorz bunu eleştiren ibnedir değil yani söylemleri, sadece bu tarz troll denemeleri yapanlara verilen isim moralfag.
  • asıl olarak duyguları mantığının önüne geçen kişiler için söylenir.
hesabın var mı? giriş yap