• orijinali (bkz: the story of god with morgan freeman)

    dinleri ve tanrı inancını konu alan nat geo'da 3 nisan itibariyle yayınlanmaya başlanacak olan seri.

    fragman
  • koskoca tanrı nat geo için gelip belgesel çekiyo vay be
  • biz seni mekanik/robotik bilirdik morgan baba, bölümleri izledikçe gayet tabii duygusallığını gizlemiş diyoruz. "derdim inançlar ve dinler değil, dünyayı merak ediyorum" tavrının da hastası olsak da bir yandan işte bu duygusallığını, misal ezan okunurkenki gözlerinin dolmasını, brahmanizm'i beyne cukkalarkenki hayret edinişi unutamıyor-silemiyoruz.
  • bu konuyu araştırmak üzere mısır'a gidiyorum cümlesinin görseli hep aynı olan belgesel. tamam oturup güzelce çekim planlaması yapıp tüm konuları bölüm ayırt etmeden tek seferde çekmişsiniz buna saygı duyarım lakin beyaz keten pantolon ve mavi gömleği bu altıncı görüşümüz sevgili yapım ekibi. bari hiç bir şey yapamadınız gidin bir stüdyoya dört beş farklı kıyafetle morgan dayıyı uçağa bindirin ayıptır ya.
  • morgan freeman'ın tüme varmaya çalıştığı belgeseller serisi.
  • güncel olarak s2e2 bölümü yayımlanan belgesel dizisi.

    1. sezon:
    bizi bekleyen bir son var mı?
    mucizeler gerçekten var mı?
    kötülük neden var?
    yaratılış

    2. sezon:
    tanrı'nın ispatı
    seçilmiş kişi
    cennet ve cehennem
  • orta yolcu olduğu eleştirisine katılmakla beraber aynı zamanda fazlasıyla bilgilendirici olduğunu düşündüğüm belgesel serisidir.

    morgan baba'nın uğradığı tapınaklar, incelediği arkeolojik alanlar ve değindiği noktalar meraklıları için bir gezi rotası da oluşturuyor.

    uygun bir vaktiniz olursa mutlaka izleyin.
  • morgan freeman'dan inanca dair en eskiden en yeniye, hinduizmden islama tüm dinlere dair ilgin detayları izleyip dinleyebileceğiniz, netflix'te de bulunan belgesel.

    farklı inançlar, inançların kökeni, ritüelleri vb. bir çok konu ele alınıyor.

    netflixte bulunan gereksiz yapımların arasında kendisini kesinlikle belli ediyor. geçişler de bu kadar hızlı olmasa, biraz derinden irdeleseler daha keyifli olabilirdi.
  • bence yaşlı ve ölmeye yakın bir adamın kafasındaki sorulara cevap arayışını anlatıyor ve bu sebepten de harika bir hikaye
  • güzel sorular soran fakat sorduğu sorulara doyurucu cevaplar veremeyen yüzeysel belgesel. yapımcının büyük bir bütçeye sahip olması sayesinde farklı kültür ve inanışların bulunduğu dünyanın dört bir tarafına gidilerek güzel çekimler yapılmış bunun dışında övülecek pek bir tarafı yok.
hesabın var mı? giriş yap