• bir malcolm in the middle bölümü.
  • (bkz: pep talk)
  • snl in snl olduğu zamanlardan kalma hiper komik bir skeç.
    https://www.youtube.com/watch?v=xv2viey9-a8
  • olabilecek en berbatina denk geldim bunlarin. hele de bir universitenin mezuniyet toreninde. kisaca hatunun konusmasi su sekildeydi, mezun olunca is bulmayi beklemeyin. oyle gonullu aktiviteler falan yapin. yapacaginiz gonullu aktivitenin mezun oldugunuz bolumle alakali olmasi da gerekmiyor. para kazanmayiverin bir sure noolacak ayol (evet suyla donuyo hayat zaten). ben bilmem ne bolumune basladim universitede, sonra sevmedim biraktim. iki sene sorf yaptim. sonra baska bolume basladim. onu da biraktim. (bu arada hatunun bahsettigi bolumler hep sosyal bolumler, mezuniyet de muhendislik fakultesi mezuniyeti. yani nerden tutsan elinde kaliyor)

    o degil de, beni hatunun tam arkasina oturtmalari ve de kameranin hatunla beraber beni de cekmesi. tum okula dev ekrandan yayin yapilmasi... tamam buraya kadar sorun yok gibi. asil sorunlu kismi acikliyorum. yalan soyleme kapasitesi sifira yakin olan suratim. o konusma sirasinda bende goz devirmeler mi dersin, "yok artik"lar mi, "saka misin sen teyze"ler mi, facepalmlar mi? millet konusmadan gecmis (o konusmadan gecmek zor degil gerci ya) benim suratimi izleyip kopmus konusma boyunca. bununla da kalmamis serefsizin evlatlari, benim resmimi cekip durmuslar. iste hani herkesin kisa bir sure boyunca unlu oldugu anlar vardir ya... bu da benimki olsun madem.

    (bkz: ı am big in japan)
  • - asla vazgeçme
    + bak hele
    - hayallerinin peşinden koş
    + hele hele
    - tutkularını takip et
    + hele hele hele
    - sevdiğin işi sevdiğin şekilde yap
    + hele y**rama bak hele

    şu sıralar motivasyon konuşmacılarına uyuz olmuş haldeyim. influencer'lık hayalleriyle iyice zıvanadan çıkanlar var. gerçekten çalışıp çabalamadan, emek vermeden, ter dökmeden bir yerlere gelmiş insanların, gerçeklere dayanmayan sözleri insanın sinirini bozuyor.

    bu arada "hele hele" efsanesini hatırlayalım: https://twitter.com/…tatus/1167190812192587777?s=20
hesabın var mı? giriş yap