• motorola'nın 13 kasımda tanıtacağı akıllı telefon. moto x'e ucuz bir alternatif olması bekleniyor.
  • gayet güzel bir telefondur. "kim alacak bu telefonu" deniliyor, boktan boktan samsung telefonları kim alıyorsa, aynı ve hatta daha düşük fiyata bunu alacak ve adam gibi telefon kullanacak. bir de kötü telefonmuş. 179 dolar amına koyim. 350 dolarlık htc one mini ile neredeyse aynı teknik özelliklere sahip.

    bok atmadan önce bari özelliklerini doğru yazın.

    sadece 5 ay sonra gelen edit: motorola tarihinin en fazla satılan akıllı telefonu olmuştur http://www.androidcentral.com/…sful-smartphone-ever
  • motorola moto xin daha az fiyatlı olanı sanırım. teknik özellikleri faln çok kötü deil aslında da yine burda 2 katı fiyata kaktırmaya çalışırlarsa bilemiycem birileri satın alır mı?
  • abd'de 179 dolara satışa çıkan telefondur.

    türkiye'ye gelirse 1000 tl'den aşağı geleceğini zannetmem.

    tüm ucuz android telefonlarda olduğu gibi çok kötü bir kamerası var gibi görünüyor. bu yüzden samsung galaxy s3 dururken bunu almanın çok da bir anlamı olmayabilir.
  • motorola avrupa'nın söylediğine göre ani bir değişiklik olmazsa yeni yılda türkiye'ye gelmesi planlanıyor. ancak kesin bir tarih veremiyorlar ne yazık ki. ayrıca sadece türkiye'den değil avrupa'da bir çok ülkeden yoğun talep varmış. telefona bin lira ve samsung'u aynı tornadan çıkmış tipsiz telefonlarına kuruş vermek istemeyen bunun yanında saf android tecrübesini ilk elden yaşamak isteyip nexus'a para yetiremeyenleri mutlu edecektir muhakkak. illa ki türkiye'ye amerika fiyatından daha pahalı gelecek ama mantıklı bir aralıkta gelirse ve tanıtımı iyi yapılırsa hem google'ın hem de bir çok tüketicinin yüzünü güldürür.
  • fiyat performans olarak en iyi denmiş ama fiyat olarak da özellik olarak da nexus 4'ün altında. özellik olarak yanına bile yaklaşamaz hatta.

    gereksiz bi telefon olmuş.

    o kadar emek ver ortaya çıkan çöp olsun. yazık valla.
  • 850 liraya satılan telefon.
  • yamulmuyorsam saf android deneyimi sunan bir telefon bu.
  • ülkemizde de android 4.4.2 güncellemesini almıştır.

    bu ürün bayağı bir kafamı karıştırıyor, almamak için kendimi zor tutuyorum.
  • gayri resmi nexus modeli denilebilir bu telefon için. içinde motorola'nın 3 tane uygulaması hariç başka hiçbir şey yok. bu fiyat aralığındaki telefonlara bakıldığında hepsinden güncel* olması da önemli bir artı. 850 tl'ye iyi bir alternatif. biraz daha ince ve alttaki boşluğu yok etselermiş süper bir model olabilirmiş. tuşlar da ekranda gözüktüğü için o boşluk çok dikkat çekebiliyor. link
hesabın var mı? giriş yap