• (bkz: motoplus 2010)
  • biri avrupa, diğeri anadolu yakasında olmak üzre; istanbul'da iki şubesi bulunan motosiklet ürünleri mağazasıdır. aynı zamanda online satışı da vardır.

    dün uğrayıp birkaç ürün inceledim. yaz rehavetinden midir yoksa paraya mı doymuşlardır bilmem ama sıfır ilgiyle karşılandım. soğuk tavırlar. sorulara kısa cevaplar. ağızdan kerpetenle laf almalar falan...
    enteresan işletme. bilemedim yani...
  • yapmayın arkadaşlar alış-veriş falan yapmayın buradan .evet ben yorumları okumadan yaptım tabii birde tura gideceğim için çanta almam gerekti sw-motech distribütörü ve birde sitelerinde teslimat şartlarında belirttikleri üzere "saat 12.00'ye kadar ödemesi yapılmış olan siparişler aynı gün kargoya verilebilmektedir. diğer siparişler, siparişi takip eden 1 (bir) iş günü içerisinde kargoya verilmektedir. " hızlı gönderirler düşüncesiyle motoplus tan alayım dedim bu arada aldığım üründe tailbag racepack 1680 fiyatı da 12/05/2016 itibariyle 882,28 tl başka sitelerde daha ucuza bulmak mümkün ama ben salak işte geçen hafta siparişini versem hem kazıklanmayacağım hem de ürünü beklemek zorunda kalmayacağım.üstteki yazarında özetlediği gibi "buradan alışveriş yapmak insanın kendisine hakaret gibi.."
  • bugün hasanpaşa mağazasına giderek bir kışlık mont aldım, daha önce de aynı yerden eldiven almıştım, güler yüzle ve ilgiyle karşılandım iki defada da. hatta hasanpaşada diğer mağazaların ilgisizlikleri yanında farklı gelmişti bana. hakkında sadece olumsuz yorum olacak kadar kötü bir yer gibi gelmedi bana, fakat hasanpaşa için konuşuyorum.
  • çok severek ve heyecanla gittiğim, ilk zamanlar da hep güleryüz ile karşılandığım motosiklet aksesuarları mağazası idi. lakin aldığım herşey sürekli problem cikariyor ve çözümsüzlüğe doğru gidiyor. memnuniyetimi gitgide kaybediyorum.

    herseyden önce kırgınlığım, 1000 liraya yakın alışverişim 4 taksit yapılacak sözüyle mail orderla işlem yapıldı, yanlışlıkla tek çekim yaptılar, kredi kartı hesap kesimim bir gün sonra olması sebebi ile uğraşmamak için iade talep etmedim, allahtan param vardı ödedim, mağazaya hatasını söylediğimde bi pardon bile demediler.

    aldığım bell vortex kaskım buğu yapıyor, buğu kesiciler işe yaramıyor, cellular line urban ınterkomda , ilk basta seste yetersizlik vardi, sirinevler mağazası reset attı düzelmedi, sonra çözümü kendim araştırıp buldum. ınterkomun yerini değiştirmek için gidip hasanpaşa mağazadan yapışkanlı altlık istedim, yok dediler, onu da kendim hallettim. şimdi mikrofon bozuldu (yuh yau 3 aylık alet) artık onu götürmeye çekiniyorum yine çözüm olmayacak diye.

    her problem hallolur da çok heyecanla alışveriş yaptığım firmanın kendisi ve ürünlerinde böyle şeyler yaşamak bütün hevesimi bitirdi be sözlük.
  • hasanpaşa mağazalarında biraz orta yaşlı bir çalışan var, gidince anlarsınız. onu bir kenara koyun. gerisini atın çöpe ilgilenmiyorlar.
hesabın var mı? giriş yap