• peki sen adam mısın arabaya biniyorsun diye karşılığını bulacak soru.
  • (bkz: böyle bir şey yok.)

    başlık boş olunca yardırayım. birisi yazıp silmiş. trollüğün bile bir sınırı var sanırım.

    öncelikle böyle düşnen birisi varsa ilk yapması gereken gidip önce akıl hastanesine bir muayene olsun. eğer her hangi bir sorunu yoksa ( ki hiç sanmıyorum sağlıklı olduğunu )
    gidip sıfırdan ehliyet kursuna yazılsın.

    yolları devlet yapar. ve kullanıma açar. bu yolların bir kısmını motorlu ve motorsuz araçlar kullanır. bir kısmını da yayalar. dolayısı ile herkesin kullanabileceği yolda eğer baban yaptırmadıysa hak iddia edemezsin. isteyen at arabasıyla gezer. isteyen bisiklet ile isteyen motorsiklet ile.

    yeter ki yasal şartları sağlasın. misalen muayenesi ve sigortası olmayan araç yola çıkamaz. at arabası ve bisiklet otobana çıkamaz. ancak e-5 karayolunda sağdan giden bisiklete sen nabıyorsun demen , adamın evine gidip sen burda neden yaşıyorsun demen ile aynı mallıkta bir soru.
  • yine motorcunun mağdur olduğu olayın taraflarından birinin kurduğu cümle.

    bir türbanlılar bir de motorcular arkadaş, bir bitmedi mağduriyetiniz!

    geçen zaten çalışma olduğu için tek şeride inmiş köprü trafiğindeyim, sol şeritte milim milim ilerlemeye çalışıyoruz, sol şerit ile bariyerlerin arasında kalan o 1metre genişlikteki alandan geçmeye çalışan bir motorcu onu fark etmeden burnumu biraz sola kırdım diye laf etti bana. ben de kendisine sordum "senin gittiğin yolda gitmen normal mi" diye, cevap vermedi.

    aynı şekilde de kaldırımda yürürken hızlıca üzerime gelen motorcu da bir yaya olarak kaldırımda yürüyüp yoluna çıktığım için "mal" dedi bana. ben de arkasında bağırdım "asıl sensin mal" diye en fazla. al işte erkek olsam kavga sebebi yani.

    yeminle bıktım bu motorcuların mağduriyetlerinden. sol şeritte giderken motor da olsan araba da olsan yol vereceksin ve hatta zaten sürekli olarak sol şeritte de gitmeyeceksin. anla bunu artık ya!
  • bu sabah şahit olduğum olay. başlığı görünce acaba mı dedim. hız sınırı 70 km/h olan yolda sol şeritten gayet nizamı giden bayan motorcuyu sıkıştırdıktan sonra gelişen diyalog bu gibi geldi bana.

    bu sefer motorcu arkadaş haklıydı. bitmedi dört teker vs iki teker cahiliye devri.

    bu memlekete ikisi de fazla hep diyorum. at iyiydi bize.
  • evet yine motorcu mağdur. çünkü adam şu videoda haklı.

    videodaki olayla ilgisi olmayan anıları buraya yazarak yine motorculara yükleniyorlar ya. motorcuların da içlerinde öküzler var ama allaşkına şu videoyu izleyip nasıl
    motorcuyu haksız göstermeye çalışıyorsun ya başından geçen başka olayları baz alarak??

    yuh yani.
  • bu tarz olayların sürekli commuter yani kuryeci motoru olan tiplerin başına geldiğini gördüğüm olay.
  • mal turnasolu gibi başlık. şu başlıkta yine motorcular mağdur diyen malların hepsini engelleyin hayatınıza kalite katmış olursunuz. konu şeridinde giden adamı dövmek üzerine kurulu ama bizim mal gelip geçen köprü üstünde motorcu şunu yapıyordu diye örnek verip dayak yiyen adamı haksız çıkarmaya çalışıyor. bu mantığa göre pazardan aldığınız bir poşet eriğin içinden 5-10 tanesi bozuksa dünyadaki bütün erik satanlar orospu çocuğu.

    mal diyince kızıyorsunuz sonra amına koim sapla samanı karıştırmadan konular üzerine yorum yapamayacak kadar mal ve pis düşüncelere sahipsiniz.
  • motorcu haksız olsa buralara 300 entry yazılırdı ama şimdi sadece iki sayfa.
    tabii ki yine iki yüzlüsünüz
  • bu tabi ki çok salakça bir laf olmuş ama, bazı motorculara yaya mısın sen kaldırımdan gidiyorsun demek gerekli.
  • arabacilar once bu dusunme yetisi olmayan arabaci orospu cocuklarini temizlesin sonra motorcular bir olup o sik kadar bosluktan gecen motorculari toplayip cezasini versin. kabul mu?
hesabın var mı? giriş yap