• ek: özel mesajdan arkadaşlar videoyu koymamı istediler. eklemiş olalım.
    https://www.youtube.com/watch?v=0rfolozyg5q

    edit: öncelikle problemli motorcu, kendi eklediği 1. entry'yi silmiş.

    sonralıkla: güzel kardeşim o kadın zihinsel engelli olabilir, görme engelli olabilir ve yanlışlıkla yola atlamış olabilir, hepsini geçtim o kadın futbol topunun peşinden koşturan 3 yaşında bir çocuk da olabilir. her hatalı çıkış yapan yayayı ezeceksek, işimiz iş.

    kişiler sokağa çıkmak için ehliyet almazlar.
    ama siz o araçları kullanmak için ehliyet alırsınız. o ehliyeti almak demek, bu tip durumlardan sorumlu olmanız demek. o ehliyeti alırken yolda tehlike yaratmak dışında, yolda yaratılmış tehlikelere karşı araç kullandığınız müddetçe dikkatli olacağınızı da taahhüt ediyorsunuz. o araçta olduğunuz sürece siz sorumlusunuz.

    motorcu denen problemli videoyu 1000 defa da izleseniz o kadına çarpmadan gideceği 1000 farklı senaryo üretebilirdi. ama üretmedi. üretmiyorsa o ehliyeti almayacak, teyze gibi yayan gitmeyi sürdürecek. bu kadar basit.

    bu kadar ahmak ve aptal olmayın.
    o zaman siz motorunuzla kamyonların sağından kıvrılırken kamyon şoförü sizi sağ tarafa fırlattığında da ağlamayacaksınız. kabul?

    yine bir problemli motorcu içeren kazaya ait videodaki teyzedir.

    şu videoların birinde de şu motorcular haklı olsun ulan,
    birinde de siz haklı olun.

    dobloluların okumuşu motorcu oluyor bu ülkede.
    yemin ediyorum nokta farkları yok.

    gürültü ve trafik terörü dışında bir şey yaptıkları yok.

    edit: talepler üzerine yazıdaki bazı kelimeleri değiştirdim.
  • bu defa motorcunun haklı olduğu motosikletli kazasıdır. teyze yolun karşısına geçerken telefonla konuşacağına; sağına soluna baksa, muhtemelen bu tür bir kaza yaşanmayacaktı.
  • bastan söyleyeyim, su videodaki motorcu süzme mal.
    amma velakin, sen ne akla hizmet sikinde degilmis gibi yaya yolu olmayan yerde (mahalle arasi da olsa) elinde telefon dünya sikinde degil yola bakmadan karsiya gecmeye calisiyorsun?
    teyze de az suçlu degil hani. ki motorcu çarpmasa oradaki jip çarpacakmis. baksana o tarafa dogru dönüyor, teyze iyi kurtarmis.

    edit: orasi yaya geçidiymis arkadaslar, videoyu durdurarak izleyince sag taraftaki 30 levhasinin üstünde kirmizi yaya geçidi isareti piksel piksel belli oluyor. bu noktada motorcu düsündügümden daha suçlu. o yüzden teyzeyle ilgili laflarimi geri aldim.

    burda teyzeye tek tavsiyem, yolda giderken telefonla konusmamasi, yada yola dikkat etmesi. neticede burasi türkiye.

    bir de yanlis anlasilma olmasin ben motorcu suçsuzdur dememistim, sadece teyze de suçludur diyordum. levhayi gördükten sonra onu da diyemiyorum. 44 e uyarisi için tesekkürler.
  • ulan hem yola bakmıyor hemde saldırıyor ya, tam bir türk insanı.
  • sol şeritten gidip üstüne birde suçu teyzeye atan moto-terörist içeren video.
    ulan hırbo, tamam teyze yola bakmadan atlamış, senin sol şeritte ne bok işin var ? daha yola attığı ilk adımda vurmuşsun.
  • skutır motora binip "anarşi bee", "hell yeah sons of anarşi" triplerine giren bağcılsr menşeilli yurdum motorcularına gereken dersi vermiş olan efsanevi teyze. motora binip de vatana millete hayrı dokunan tek adam tanımadım.
  • videoda kullanılan country sound keyifle izletmiştir.

    imdb 8/10
  • başıma bir şey gelmeyecekse teyzeyi suçlu bulduğum video.
    jip geliyor gördün, motor geliyor onuda gördün..ulan daha ne diye telefonla konuşarak karşıya geçmeye çalışıyorsun dangalak karı ?
    bekle 10 saniye motorcu s.ktirsin gitsin sende geç karşıya işte....
    işte böyle böyle manyak ediyolar insanı
  • teyze sağına bakmıyor değil; dikkatinizi çekerim, bakıyor.

    ama bir "arabanın" gelmediğini görüp, yola devam ediyor. zira önünde de beyaz bir araç var, başkaca bir arabanın onu geçip kadına çarpması olası değil; sanırım bunu fark ettiği için yoluna devam ediyor.

    ama muhterem motorcu, yırtık dondan çıkarcasına ve teyzeyi görüyor olmasına rağmen gidip mal gibi kadına çarptıktan sonra, bir de gelip buraya başlık açıyor "motorcuya saldıran teyze" diye...

    sanki durup dururken saldırıya uğradın.
  • motorcu arkadaş %100 suçlu, hiç öyle telefon melefon diyip haklı çıkarmayın motorcu denilen süzmeyi. beyaz jip sağına dönüyor ve "sağa dönüşte yayaya yol ver" kuralını uyguluyor, bizim kameralı süzme de aradan kıvrılayım derken teyzeye yaslıyor motoru. motorlu olman en ince aralıktan geçmen anlamına gelmiyor. motorlu taşıt kuralları senin için de geçerli.
hesabın var mı? giriş yap