• senden başka çekenler de vardır elbet ama onlar türkçeye daha uygun olarak motosiklete otostop çekmek başlığında anlatıyorlar anılarını.
  • (bkz: motorsiklet)
    (bkz: eşortman)
    (bkz: gardolap)

    yok ben gidiyorum.
  • aslında mantıklı bir harekettir. gecenin 3'ünde eve dönerken, yokuşta bayılıp kalmış otostop çeken sarhoşları evine bırakmışlığım var 3-5 kere. hem de kendi yolumu baya uzatarak. bu başlığı görünce 'niye yapıyorum lan ben böyle bişi' diye sordum kendi kendime. arabayla önemli bir durum görmediğim sürece kimseyi kolay kolay almam . sonra düşününce aslında biraz daha motor sürmek istiyormuşum eve dönmeden. onu farkettim.
  • milletin arkasına geçmeyi seviyordur
  • 14 yaşımda bu naneyi yedim,köyde bakkal falan yok büyükler cebime yol parası koydu git bize rakı al,ilçeye giden yola indim dolmuş bekliyorum o ara motorsiklet geliyor geyiğine el attım adam durdu,nasıl gaza geldiysem koşarak bindim,bir kaç direktif verdi tamam dedim anlamış gibi,köyden maçka merkez 15 dakika,5 dakika sürmedi varmamız,inince ağladım amk,bir daha binersem allah belamı versim dedim,binmedim de.
  • bugünde çarşıya indim. meşe odunu satan yer arıyorum.öyle dolanırken kızın bana bakıp elini sallamaya başladı.herhalde tanıdık biriyle karıştırdı lan diyorum kendi kendime. durdum ve vizörü kaldırdım.
    -beni devlet hastanesine bırakabilir misin dedi.
    +bırakırım ama yerini bilmiyorum dedim.
    -devam et tarif ederim sana dedi.

    sanki arkadaşımı bırakıyorum lan. tanımadığım biriyle nasıl böyle bir diyalog kurabildim bilmiyorum. her neyse yolumun tersinde kalıyordu yine de bıraktım. bende dolaşmak için bahane arıyordum zaten sözlük.
hesabın var mı? giriş yap