• bir şeyi de yozlaştırmadan hayatınıza sokun. beyaz türk gibi hissettiriyorsunuz yeminle insanı; topluma bakışım değişiyor. otoriterizme/totolatirizme özlem duyuyorum. motorsiklet kullanmak yasaklansın mesala.

    abdullah uçmak abimizin dediği gibi ağzım oruçlu. yoksa ağır küfür edicem. 5 dk'da bir sokaktan hırrrrrr hırrrrr diye motor sesi geliyor, belki de o hırlama motorun değil sahibinin sesidir. pencereye koşup ananızı demeden kaçıyorlar.

    (bkz: motosiklet sesinden haz almak)
    (bkz: motorsikletlerin sinir bozucu bir ses çıkarması)
    (bkz: motorsikletlilerin ekseri onun bunun çocuğu olması)
    (bkz: kaldırımdan giden orospu çocuğu motosikletli)
    (bkz: motosiklet sesinden haz almak)

    not: bu hızla giderlerse minibüsçülere duyulan nefretin paydaşları olacak motorcu arkadaşlar.
  • motosikletleri farketmeyen sürücülerin farketmesine yardımcı olan gürültüdür.
    otobanda hayat kurtarır, şehir içinde küfür yedirir.
    taksan bir dert takmasan başka bir dert.

    ha birde sırf cool göründüğünü zanneden apaçilerin verdiği rahatsızlık ayrı bi konu tabi. sen o adamın elinden motoru alsanda o seni rahatsız edip ilgini çekecek başka bir yol bulur.

    ayrıca south park'ın the f word bölümü rahatsız olan arkadaşların hislerine fazlasıyla tercüman olmaktadır.
  • denk gelindiğinde ele beşe on alıp tiger woods edasıyla gelişine çakarak dünyanın en güzel hazzını alabilirsiniz.

    (bkz: head shot)
  • sadece motorsikletle sınırlandırmak gerekir.araba egzoz gürültüsü, dışarıyı rahatsız edecek şekilde müzik gürültüsü diye devam eder tamam motorunuz var tamam arabanız var tamam ulan egzozunuz var anladık.
    ayrıca (bkz: düğün konvoyu)(bkz: konvoy) gürültülü sevinip gürültülü üzülüyoruz.tamamen saygısızlıktır.
  • terörün ayrı bir çeşidi. kafa bırakmıyor insanda.
  • ota boka ceza kesen emniyet, gürültü çıkarsın diye susturucuyu özellikle iptal eden bu orospu çocuklarına neden kol gibi ceza yazmaz anlaşılır gibi değil. ondan sonra motosikletlere saygıymış. senin çevrene saygın var mı hayvanoğluayı ?
  • beyin ve şeref yoksunu orospu çocuklarının yarattığı kirliliktir. her gün evimin önünden motorunun egzosunu patlata patlata geçen bir dallama var, elime levyeyi alıp indirmeyi planlıyorum, zira omca gürültüye rağmen emniyet sessiz.
  • 100 lük leri bir ara toplamışlardı yine türemeye başladılar....

    sessiz olanları da aniden gelip çarpıveriyor dikkat edin...
  • her gün apartman aralarında polislerin hışmından kurtularak saklanan gereksiz serserilerin yarattığı kirlilik. okul çıkışlarında kızlara kendini göstermek için de caddelerde motorlarıyla(hurda) takılırlar. bir erkek bu şekilde kız düşüreceğini nasıl akıl ediyor şaşıyorum.
  • sadece gürültü olsa, sağa bakıyorum, sağdan araba gelmiyorsa karşıya geçmek için, tam adımımı atıyorum, soldan motor. ters yönden gelmek zamandan kazandırıyor diye insanlar çekmek zorunda mı bu dallamaları!
hesabın var mı? giriş yap