• allah rahmet eylesin.
  • özellikle büyükşehirlerde arabadan daha cafcaflı bir davetiye olduğu doğrudur.
  • arabaya bindigi icin birkac yil daha fazla yasayacagini dusunup,kendini akilli zanneden, buraya dogal seleksiyon yazip motosiklet surucelerine dolayli yoldan aptal diyen, kendini akilli sanan insanlar, o kadar garanticisiniz, aptalsiniz, tutkusuzsunuz, kucucuk bir dunyaya sahipsiniz ki, hepinize aciyorum.
  • binmem, sevdiklerimi de bindirmem. 25 yıllık ömrümde 4 defa binip 2 defa kaza tehlikesi atlatmış veya ufak kazaya denk gelmiş biriyim. ölümle burun buruna gelme oranımın %50 benim için korkunç bi rakam. o yüzden uzak dururum.
  • taşeron işçisi bugün güvenliksiz ,canı pahasına insanlığa aykırı bir şekilde çalışmaktadır.taşeron işçilik ülkemizde her geçen gün can alan ve almaya devam eden insanlığa aykırı ,az kazandıran çalıştırma şeklidir.
  • motosiklet ölüme davet filan değildir
    (bu mantıkta bakacak olursanız her türlü taşıt da ölüme davettir. )

    - trafik kurallarına uymamak ölüme davettir
    - full ekipman ile motosiklete binmemek ölüme davettir
    - trafik bilincine sahip olmayıp, trafikte atarlı giderli/tehlikeli davranmak ölüme davettir

    barkın bayoğlu (bildiğim kadarıyla) üçüncüden muzdariptir: köprü üzerinde, arabası içinde, partneri ile tartışıp arabasından inen bir adama (adam diyorum kusura bakmayın) çarpmıştır. köprüde kavga etmek, arabadan inmek ölüme davettir.

    barkın bayoğlunun şansızlığı, o sırada orda geçiyor oluşudur. (şansızlık 'motosikletle ordan geçiyor' oluşu imiş, araba ile geçiyor oluşu sorun değil yani, vursun atarlı kişiye katil olsun..."ölüme davetiye" değil o.. e bravo yani)
  • motosiklet bir tutkudur.

    sadece turkiyede olume davetiyedir motosiklet.

    gecen hafta da yakin cevremizden birisi, kendisi yillardir motor kullaniyordu ama annesi hic istemiyordu. bu yuzden yeni motor almaya annesini zor bela ikna ediyor. gidiyor galeriye aliyor motoru. eve donerken tir carpiyor ve hayatini kaybediyor.

    cok aci gercekten. o yuzden turkiye'de motor kullanmak survival bir spordur.

    ne diyelim, umariz ki bu tur kazalarla en az sekildi karsilasiriz.
  • yav he he
  • daha önce okumuştur bir yerlerde, ingilterede bile %10 diye bahsediliyordu motosiklet ile kaza yapma ihtimalinden.

    bizim ülkemizdeki yüzde nedir acaba, o yüzden en azından bu ülkede, kesinlikle davetiyedir.
hesabın var mı? giriş yap