• fm yayin standardinda sağ ve sol ses kanalinin usut uste bindirilmesi sonrasi elde edilen ve ustune rds sinyalinin eklenebilecegi ses sinyali. (multiplex'in kisaltmasi olsa gerek)
  • sig sauer firmasının ürettiği bir hafif makineli.

    https://www.youtube.com/watch?v=utdjsuxzqg8
  • cinemaximum'un yeni sinema salonlarından biri. açılımı mars premium experience. % 20 genişletilmiş ekran diyor. istanbul'da bildiğim kadarıyla cevahir'de ve vialand'da var. cinemaximum'un diger özel salonlarında olduğu gibi bu salonda da pek çok kampanya geçerli değil. fiyatını henüz öğrenemedim. öğrenince editleyip buraya eklerim.

    edit: 2017 nisan fiyatı (öğrenci-tam, hafta içi-haftasonu vs. ortalama) 22 tl
  • firsat kuponu ile gidip gişede maalesef bu film .... bu yüzden kuponunuz geçerli değil demek amacıyla bir taraflarından uydurdukları son teknoloji elementi. premium, ımax, 3d şimdi de mpx lütfen bir tarafınıza sokar mısınız? ...experience'inizi. ayrıca experience ne lan; deneyim lafının suyu mu çıktı? o x'inizi de alın x'e sokun lütfen... ben de x'inize koyiim...
  • bana deseler ki “kardeş seni iki tane filme sokucaz. biri düz 2d salon, öbürü mpx. ama hangisi olduğunu söylemeyeceğiz.”

    şerefsiz evladıyım ki anlayamam aralarındaki farkı. yok çünkü bir fark. para gondiklemek için götten üretilmiş bir şey olduğunu düşünüyorum. yoksa experience filan hikaye.

    deneyimmiş. deneyim ne lan? zannedersin ki film izlerken bir yandan da thai ayak masajı yapılıyor.
hesabın var mı? giriş yap