• matthew perry'nin twitter hesabında duyurduğu abc'de yayınlanacak bir televizyon dizisi sanırım.

    "abc officially greenlit my pilot today. yay! it's called mr sunshine."
  • 40 yaşına basmış ben'in (matthew perry) bir takım komiklikleri şakaları... allison janney hatrına izlenir..

    http://abc.go.com/shows/mr-sunshine
  • matthew perry dizinin bir bölümünde tüm friends kadrosunu toplamak istediğini belirtmiş. eğer gerçekleşirse haberde de belirtildiği gibi epic bir bölüm olur.

    kaynak: http://www.hollywoodlife.com/…scwimmer-lisa-kudrow/
  • dizi 2011'de vizyonda. abc'nin sitesindeki 3 dakikalık sneak peak'i türkiye'den izlenemediği için şöyle buyrun:

    http://www.youtube.com/watch?v=ncmppes6wn4
  • ilk bölümüyle beklentilerimi karşılayan ama beklenilenin fazlada üzerine çıkamayan bir dizidir. chandler karekteri, matthew perry'nin üzerine tam oturmuş bir karakter olduğundan mıdır bilinmez; özellikle ikili diyaloglarda, chandler bing'in biraz daha olgun, friends tayfasından hiç kimseyle tanışmamış bir versiyonunu izliyormuşsun gibi geliyor insana. sırf bu yüzden, yüzündeki buruk tebessüm silinmiyor dizi boyunca.
  • matthew perry favori oyuncularımdan biri olduğu için kaçırmadan izleyeceğimi biliyordum ama bu kadar hoşlanmayı beklemiyordum. abc komedi günü modern family, the middle ve cougar town ile harika gidecek 4. üyesini buldu sonunda. better with you artık yayından kaldırılabilir...kaldırılsın bir zahmet. ilk bölüm rating'leri amerika'nın matthew perry'i ne kadar özlediğini kanıtlar nitelikte. 9 hafta daha en azından sabit bir şekilde ilerlemeye devam ederse 2. sezon garanti demektir. ilk bölümden bu kadar iyiyse ilerleyen bölümlerde potansiyellerini aşarlar umarım. andrea anders better off ted ile harika bir çıkış yapmıştı, şimdi ikinci "friend" ile çektiği diziyle kariyerini tırmandırmaya devam ediyor. allison janney öyle bir döktürmüş ki ırkçı şakalar bile başkasının ağzından insanı diziden soğutmaya meyilliyken çok komik gelebiliyorlar. james lessure ve jorge garcia'nın bir daha adam gibi iş bulabileceğini düşünmüyordum ama umarım bu diziyle beni yanıltırlar. matthew perry'e gelince: studio 60 on the sunset strip harikaydı, mr. sunshine da süper başladı. bana gelip deseniz, "bu adam hep aynı karakteri oynuyor" deseniz belki size hak veririm. ama o karakteri (yüzde doksan beni anlatan bir karakter olur kendisi) mükemmel oynuyor be!
  • matthew perry hayranlığımdan ötürü bayıldığım proje olmuştur kendisi. dizinin ilk bölümünde kahkaha attığım yerler de oldu, biraz zorlama espriler de oldu, fakat "matthew perry dir ne yapsa yeridir" diyorum.

    ayrıca joey dizisinde rastladığımdan beri takip ettiğim taş sarışın andrea anders ın da başrol oyuncularından biri olması diziyi iyice cazip hale getiriyor.

    bu arada kimse söylememiş ama dizide lost dizisinde hugo reyes karakterini canlandıran jorge garcia da var.

    kısaca (bkz: daha nolsun lan)
  • 2 bölümde yargılanmaz ama çok kötü bir dizi bu yahu. aşırı zorlama espirilerle ve itici karakterlerle dolu pilot bölümüyle zaten kafadan "bu ne lan" dedirtiyor adama. matthew perry'nin varlığına rağmen uzun zamandır daha kafadan bu kadar tiksindiğim bir dizi görmemiştim, büyük başarı.

    dizi kaldırılınca gelen edit: e ben dedim.
  • matt leblanc'ın episodes'u sezon finali yaptığından izlemeye başladığım dizi, zorlama espiriler ve kameranın hep matthew perry'i takip etmesi, sanki acun firarda'ya benziyor. matthew "hoop feridun(kameraman) gel gel burda bi kız var, 'hey sandra, we are amerikın televijın'" dicek diye çok korkuyorum sözlük.
  • better off ted'le olan korkunc benzerliklerini bir yana birakirsak (guclu deli patronice karakterini gectim direk dizideki yardimci hatun bile ayni ofis rolunde oynuyor!) chandler-vari esprilerle diziyi goturen ve sansliysa en fazla 2 sezonu gorebilecek yapim.
hesabın var mı? giriş yap