• red ve ders bırak butonları şubat 2006 itibariyle çalışmaya başlayacak olan program imiş.
  • şimdi, mimar sinan güzel sanatlar üniversitesi sanat, kavram, tasarim, ekspresyon, kübik vb. kelimelerinin ötesiyle zerrece ilgilenmediginden otomasyon, motomosyon sallamazlar. bunlarin manuelleri de bi alemdir. gidersin asistana, seni acılmayan derse yazar, sonra da alttan temizlemen gereken dersi, cakısıyo bahanesıyle vermez. aradan bir hafta gecer, bi bakarsın ders mers yok. nooldu? uzadı mı okul bir donem daha. uzadı tabi.
    ya da bi donem boyunca kıcından ter gelmesı kabilinden oturur dizersin desenleri sira sira. donem sonunda bı bakarsın adın listede yok. eee hani almıştın ismimi yoklamada. gidersin ogrenci işlerine sen bu dersten muafsın diye dayar kagıdı onune. burnundan atesler soluyarak gecırırsın somestr tatilini. bi sonrakı donem bi alırsın transkripti eline. caaaat. derse kayıt yaptırmadıgından ders tekrarı!!!!!!! yuh.
    boyle boyle yıllarını curutur bu okul senın.
    (bkz: ben kalmadım hoca bıraktı)
  • meteksan'ın işidir bu otomasyon programı. öğrencilerin işini kolaylaştıracağına, onları madur etmek üzere planlanmış üniversitelerimizin yegane otomasyon sistemidir. tesis yetersiz olduğundan sanal alemde yok ders seçmek, yok not vermek bir numara büyük gelmektedir. öğrenciler eski bütünlemeli günlerin, hocalar herşeyin gönül-rıza-dilekçe işiyle bir çırpıda çözülüverdiği eski manuel günlerin özlemiyle yanıp tutuşmaktadırlar.
  • msgsü ve türevi olan başlıklar üniversiteden ilgili kişilerce takip edildiğinden hakkında görüşlerimi belirtmekten kaçınacağım sistemdir...
  • asla ve kat'a işlemeyen program. not vermek için sayfayı açarsınız. 3 bilemediniz 5 kişinin notunu girersiniz, hooop diye sayfa kapanır. bir daha açarsınız
    -bu derse yönetici olarak atanmadınız.
    -niye len demin atandıydım kim aldı dersimi elimden? (küfretmeden söylenirsiniz)
    bir daha kapatır açarsınız, ısınıyor zira...sayfa açılır, yine 3-5 kişinin notunu girersiniz. yukarıdaki işlem birkaç kez sürer, sonra notları kesinleştirme safhasına gelirsiniz. yine hooop diye sayfa dışında bulursunuz kendinizi.
    -ne oldu ne attın beni? (hala sabırlısınızdır)
    -bu ekrandaki notlar kesinleştirildi.
    sonra artık şöyle nidalar atmanız mümkündür.zikecem sistemini de otomasyonunu da şifreni de dersini de, günümü yedin ulan!!! heyhaat nafile. böyle cebelleşir durusunuz kendileri ile.
  • yeni oyunu kafasına göre insanı danışman olarak atayıp sonra da atadığı danışmanın yetkisini almasıdır. bir gün gelecek, herşey bu program tarafından yönetilecek, ürperiyorum, acayip duygular içerisindeyim.
  • karma felsefesini benimsemiş, proje notumdan aldığı 10 puanı, kaldığım ilk dersten geçirmek için kullanmış elleri öpülesi teyze.
  • geçen sene itibariyle seçtiğim güzeller güzeli seçmeli dersin; gününü, tarihini bir türlü sabitleyememiş program.
    bakıyordum "salıymış" diyordum. gidiyordum ders yok, hoca yok. efenim, evime dönüyordum. bakıyordum ki cumaya alınmış. yahu benim hatam yanlış görmüşümdür diyordum. cuma da bir sabırla gidiyordum. gene ders yok. neymiş efendimmmm salı günüymüş. "alla alla ikidir yanlış görüyorum" diye düşünerek, sakin kalmaya çalışıyordum. bu böyle 1 ay devam etti, hiç abartmıyorum. hocasını da bulamadım dersin, işin komik tarafı. sonra pes ettim. uğraşmadım. dönem sonunda devamsızlıktan kalmış gözüküyordum (haliyle).

    neyse bu sene henüz pek bir yanlışını görmedim. kendisine kibar davranmaya devam edeceğim. o yüzden öpüyorum seni otomasyoncuuuum buradan!
  • yanlis zamanda islemesi nedeniyle grimak'ı, yönetim kuruluna girecek yüzlerce dilekçe yazmaktan kurtaran sistemdir. farkında olmasa da. ben sana demedim mi red butonu şubatta yağlanıp çalışmaya başlayınca hemen kullanmaya kalkma diye.
  • - the certificate for "ogrenci.msu.edu.tr" expired dec 9 14:18:40 2005 gmt. the webmaster should update the certificate(s).

    buradan duyurmak gerekir... kulak cektirmeyin adama.
hesabın var mı? giriş yap